My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εκδικάζεται η έφεση Μπαλάσκα;

mpalaskas-euaggelosΗ έφεση που άσκησε ο Βαγγέλης Μπαλάσκας κατά της πρωτόδικης καταδίκης του για την “υπόθεση των πάσο” υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εκδικαστεί αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι πέρα απ` τους σχεδιασμούς του εν αργία δημάρχου Κιλκίς, καθώς φαίνεται πως θεωρούσε ότι θα δοθεί νέα πολύμηνη αναβολή στην εκδίκαση, ενώ το ίδιο υπολόγιζαν ότι θα συμβεί και αντίπαλοί του.

Το Εφετείο συνεδρίασε σήμερα Τρίτη έχοντας την υπόθεση Μπαλάσκα στον αριθμό 35. Με βάση την εμπειρία, θεωρούνταν βέβαιο ότι ούτε σήμερα αλλά ούτε και αύριο στην επαναληπτική συνεδρίαση, θα έφτανε η εκδίκαση των υποθέσεων μέχρι αυτόν τον αριθμό. Ωστόσο, έφτασε μέχρι το νούμερο 26, αφήνοντας για αύριο την εκδίκαση της υπόθεσης Μπαλάσκα να έχει τον αριθμό 9 και να θεωρείται έτσι πιθανό ότι μπορεί να εκδικαστεί.

Θυμίζουμε ότι πρωτόδικα για την υπόθεση των “πάσο των ΑΜΕΑ” (απ` την πρώην Νομαρχία Κιλκίς είχε εκδοθεί υπεράριθμος αριθμός πάσο, ζημιώνοντας έτσι το ελληνικό Δημόσιο), ο κ. Μπαλάσκας είχε τιμωρηθεί με 5 χρόνια φυλάκιση, ποινή για την οποία άσκησε έφεση.

Σχολιάστε