My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Εκδηλώσεις Λυκείου Ελληνίδων

lekΤο Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε την ετήσια μουσικοχορευτική του εκδήλωση όλων των τμημάτων του, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς. Πλημμυρίζοντας η αίθουσα από ήχους και χρώματα απ’ όλη την Ελλάδα, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς γιόρτασε και τίμησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα «Ελευθέρια 2015».

Η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα. Δάφνη Νιάκα ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την πολυετή και διαρκή προσφορά του και του χοροδιδασκάλους του Λ.Ε.Κ. Χρήστο Γιοβανούδη, Ανατολή Λιαρετίδου και Μαρία Μιχαηλίδου με ιδιαίτερη αναφορά στον Χρήστο Γιοβανούδη, καθώς ήταν ο υπεύθυνος του συντονισμού της παράστασης. Οι χοροί από την περιοχή της Δράμας που παρουσίασε το τμήμα παραστάσεων επιμελήθηκαν από την Πασχαλιά Καλουπτσή.

Ευχαριστούμε πολύ για την προσέλευση του κόσμου καθώς επίσης και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

– Πρόγραμμα Υπουργείου Εσωτερικών

Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς,  πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση για το σχέδιο δράσης με τίτλο «Η ένταξη και συμβολή της οπτικής του φύλου στον Πολιτισμό».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Λυκείου των Ελληνίδων – Παράρτημα Κιλκίς, επί της οδού Μητροπόλεως 11, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.00, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης της Πράξης 3.2.4. «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. (ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ)» (Α’ και Β’ Κύκλος) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013».

Ομιλητές της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν ο κ. Παύλος Πασσαλίδης, Γεν. Διευθυντής της ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε. και η κα. Μαρία Μιχαηλίδου, Ειδική Γραμματέας του Λ.Ε.Κ.

Παρουσιάστηκε το περιεχόμενο του ανωτέρω σχεδίου δράσης, οι δράσεις που υλοποιήθηκαν, οι τεθέντες στόχοι και τα αποτελέσματα αυτού. Οι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήματα των ενδιαφερομένων σχετικά με το Πρόγραμμα.

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013». Δικαιούχος είναι η «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ –ΥΠΕΣ)»

– Ελευθέρια 2015 – παιδικά τμήματα

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στη μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδικών τμημάτων του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:30 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο του  νέου Πάρκου – Κήπου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των «Ελευθερίων 2015». Συμμετέχουν και παρουσιάζουν χορούς και φορεσιές από όλες της περιοχές της Ελλάδας, όλα τα παιδικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη λήξη αυτής της χορευτικής χρονιάς μαζί με όλα τα παιδιά μας.

– Λειτουργία γραφείων Λ.Ε.Κ.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει σχετικά με τη λειτουργία των γραφείων του Λ.Ε.Κ. ότι θα παραμείνουν ανοιχτά έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 με τις ώρες λειτουργίας που ισχύουν. (Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6 – 8 μ.μ.).

Σχολιάστε