My Twitter Feed

27 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φωτιά σε δασική περιοχή του Φανού -

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Τρίτοι χειρότεροι στα εμβόλια! -

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Διυλιστήρια νερού στο Δήμο Κιλκίς -

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι κούκλες ξανάρχονται στο Κιλκίς -

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Ζεστάθηκαν οι σχέσεις τους! -

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίσκεψη Μ. Ξενογιαννακοπούλου -

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Με 56 καθηγητές λιγότερους -

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Ξεκίνησε το έργο της υδροδότησης -

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Εκδήλωση μνήμης στο Πολύκαστρο

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, τιμήθηκε στο Διασυμμαχικό Μνημείο Πολυκάστρου η επέτειος της διάσπασης του μακεδονικού μετώπου που οδήγησε στην συνθήκη ειρήνης του Α’ Παγκοσμίου πολέμου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, η υπουργός Εργασίας της Σερβίας Ντάρια Κίσιτς Τεπάβτσεβιτς, ο εκπρόσωπος των Ιταλικών Ένοπλων Δυνάμεων αντισυνταγματάρχης Τζιοβάνι Ραϊάνο και ο πρόεδρος της Salonika Campaign Society Άλαν Γουάκφιλτ (ιστορικός).

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, προσκλητήριο πεσόντων και ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων. Η δέηση εψάλη χοροστατούντος του αρχιμανδρίτη π. Βησσαρίωνα.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν πρόξενοι και εκπρόσωποι των συμμάχων χωρών Γαλλίας , Ιταλίας , Μ. Βρετανίας , Ρωσίας και Σερβίας, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Α. Βεργίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Κυριακίδης, ο διοικητής του Γ’Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός ως εκπρόσωπος του ΑΓΕΕΘΑ, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Ασημάκης Χριστοδουλίδης ως εκπρόσωπος του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας βορείου Ελλάδος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι των ενώσεων και απόγονοι των πεσόντων ηρώων του 1ου παγκοσμίου πολέμου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση στο εξωτερικό χώρο της Λέσχης Αξιωματικών στο Πολύκαστρο.

Σχολιάστε