My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Εκδήλωση με τσάι απ` τον “Αγ. Ευγένιο”

DSC05286Στις 3 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε το τσάϊ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς στη Λέσχη Κυνηγών Κιλκίς με πολυπληθή συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου από όλο το Νομό.

Το τσάϊ διοργανώθηκε προκειμένου να βοηθηθούν μέλη του Συλλόγου που την περίοδο αυτή αντιμετωπίζουν εκτός από τον καρκίνο και οικονομικά προβλήματα.

Ο ιδιοκτήτης της Λέσχης Κυνηγών παραχώρησε την αίθουσα με ένα συμβολικό ποσό και κυρίες – φίλες του Συλλόγου  πρόσφεραν γευστικότατα εδέσματα

Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Σύλλογο Γουμένισσας «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» καθώς και το Σύλλογο Τραπεζοϋπαλλήλων Κιλκίς οι οποίοι με τα χορευτικά τους τμήματα πλαισίωσαν την εκδήλωση. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί την εταιρία ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΒΕΕ (ανελκυστήρες) που με τη συμβολή της κυρίας Αθανασίας Λιάρτση διέθεσε όχημα για τη μεταφορά των χορευτών από τη Γουμένισσα.

Ευχαριστεί επίσης τους καλλιτέχνες Σάκη Πογέλη (ποντιακή λύρα) και Κώστα Παυλίδη (νταούλι) που διασκέδασαν τους συμμετέχοντες με ποντιακή μουσική.

Τέλος ευχαριστούμε όλες και όλους εκείνους που με μεγάλη προθυμία βοήθησαν ώστε να μη μείνει πρόσκληση απούλητη ούτε για δείγμα.

Με το τσάϊ αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και δη των Ελλήνων στις δύσκολες καταστάσεις αναπτύσσεται έντονα αφήνοντας στο περιθώριο όλα τα υπόλοιπα.

Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις. Ήδη τελέστηκε ο αγιασμός στο χώρο των νέων μας γραφείων στην οδό Αριστείδου 1 όπου λειτουργεί Έκθεση Αγιογραφίας της Αξιουπολίτισσας Μαρίας Συμεωνίδου και είναι επισκέψιμη για το κοινό καθημερινά 12.00-2.00 το μεσημέρι και 5.00-8.00 το απόγευμα. Έπονται και άλλα!

Σχολιάστε