My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Εκδήλωση: «Η χαρά στη ζωή μας»

fregidouΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων «Αριστοτέλης» – «Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς», συνδιοργανώνουν εσπερίδα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και τις ώρες 18.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, με θέμα: «Η χαρά στη ζωή μας» και εισηγήτρια την Φρεγγίδου Έλλη, ψυχολόγο.

Η ευτυχία δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση έντονης ευφορίας, αλλά μια αλληλοδιαδοχή ευχάριστων στιγμών και μικρών ικανοποιήσεων. Από βιολογικής άποψης αυτές μεταφράζονται σύμφωνα με τους ειδικούς στη διέγερση διάφορων περιοχών του εγκεφάλου, και κυρίως του δικτύου ανταμοιβής, το οποίο είναι άρρηκτα συνδυασμένο με την ευχαρίστηση και την απόλαυση. Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνες, ο αλτρουισμός και ο εθελοντισμός, βελτιώνουν τη διάθεση, ενισχύουν την αυτοεκτίμηση, συνδέονται με την καλύτερη ψυχική και σωματική υγεία ενώ φαίνεται να ευνοούν και τη μακροζωία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στους συμμετέχοντες από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Σχολιάστε