My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Εκδήλωση για μητρικό θυλασμό

A3 pinakas 1Η ομάδα στήριξης του Μητρικού θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς έχει την τιμή να φιλοξενήσει, δυο καταξιωμένους στο χώρο τους παιδιάτρους και πιστοποιημένους Συμβούλους Γαλουχίας (Ιbclc) τον κ. Στέλιο Παπαβέντση και την παιδίατρο- νεογνολόγο κ. Δώρα Μαρία Μενούνου.

Στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο: ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΣ, ΜΗΤΕΡΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Οι παιδίατροι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με το μητρικό θηλασμό, τα οφέλη του, τις τεχνικές για έναν επιτυχημένο και μακροχρόνιο θηλασμό, τη διατροφή για τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών καθώς και για τον επιτυχημένο αποθηλασμό. Επίσης θα είναι ανοικτοί να απαντήσουν σε ερωτήματα του κοινού ώστε να καλυφτούν όλες οι απορίες.

Περιμένουμε μανούλες που επιθυμούν να θηλάσουν ή που ήδη θηλάζουν αλλά και συζύγους, φίλους και συγγενείς που επιθυμούν να ενημερωθούν έγκυρα, σχετικά με το μητρικό θηλασμό αλλά και γενικότερα για θέματα διατροφής και να υποστηρίξουν τη νέα μητέρα στο υπέροχο μα συνάμα απαιτητικό και γεμάτο συγκινήσεις ταξίδι της μητρότητας.
Σχολιάστε