My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα δωρεάν τεστ στο νομό Κιλκίς -

Σάββατο, 30 Απριλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στη συγκέντρωση -

Παρασκευή, 29 Απριλίου, 2022

Αγ. Πέτρος: Συνέχεια αντιπλημμυρικού -

Παρασκευή, 29 Απριλίου, 2022

ΔΕΕΠ ΝΔ: Ημερίδα για τον πόλεμο -

Παρασκευή, 29 Απριλίου, 2022

Το ΕΚΚ για την εργατική 1η Μάη -

Τετάρτη, 27 Απριλίου, 2022

SOS κτηνοτρόφων του Ν. Κιλκίς! -

Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022

Μεγάλη επένδυση στο Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022

Η αποκλιμάκωση έγινε θεαματική! -

Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022

Εκδήλωση για ένα Σχολείο χωρίς στερεότυπα

Στην προώθηση της έμφυλης ισότητας στο χώρο της εκπαίδευσης αποσκοπεί η εκδήλωση λόγου – δημόσιας συζήτησης που προκαλεί ο Δήμος Κιλκίς με θέμα ‘’Όλοι μαζί για ένα Σχολείο χωρίς στερεότυπα’’ την Τετάρτη 11 Μαϊου στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Τρεις επιστήμονες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς θα επιχειρήσουν την ανάλυση καλών πρακτικών που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ρωγμές σε παγιωμένες ανισότητες.

Εισηγήσεις θα αναπτύξουν:

  • -η Αντωνία Παπαδοπούλου, κοινωνική λειτουργός, Msc – Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας – ‘’Πέρα από τα έμφυλα στερεότυπα’’
  • -η Βασιλική Μπογιατζάκη, ψυχολόγος Msc και κοινωνική λειτουργός – Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων – ‘’Σχολείο και διαδικτυακή βία’’
  • -η Έλλη Φρεγγίδου, ψυχολόγος Msc, ψυχοθεραπεύτρια – Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας – ‘’Ένας χρόνος μετά το ελληνικό metoo – προοπτική και καθήλωση’’.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Σχολιάστε