My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εκδήλωση Άθλου για τα 15 χρόνια του

Το Σάββατο 15-2-2020, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου «Άθλος» στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Χατζηαποστόλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης , o Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κ. Αθανάσιος Καρυοφύλλης, ο Πατέρας Κωνσταντίνος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Αμανατίδης και πλήθος κόσμου, παρακολούθησαν την εκδήλωση του Άθλου με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου για το έτος 2020.

Μετά την ευλογία και κοπή της Βασιλόπιτας, απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος της πόλης μας.

Η εκδήλωση ανέδειξε την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, ο οποίος μετρά 15 χρόνια επιτυχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνο του τόπου μας, αλλά και σε πανελλήνιο, διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο.

Προβλήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές στιγμές του «Άθλου», ενώ η κεντρική ομιλήτρια έδωσε ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες για τον σύλλογο από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, για το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο και για τον Προπονητή και Ιδρυτή του Συλλόγου και Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Πουντζουκιδη, ο οποίος κατέχει την ειδική άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή σε όλα τα αναγνωρισμένα αθλήματα πολεμικών τεχνών που καλλιεργεί ο Σύλλογος από την Γ.Γ.Α, στις αναγνωρισμένες ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών παγκοσμίως, κάτι που τον καθιστά μοναδικό προπονητή πανελληνίως.

Το ίδιο βράδυ έγινε η απονομή βραβείων και ζωνών στους αθλητές, ενώ επί σκηνής, το τμήμα σύγχρονου χορού του ΚΔΑΠ Άθλος, μας ταξίδεψε σε χώρους μαγικούς με κέφι και αισθησιασμό, το τμήμα παραδοσιακών-ποντιακών χορών για άλλη μια φορά ανέβασε τους ποντιακούς μας παλμούς με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ την πιο συγκινητική στιγμή μας την έδωσε το τμήμα της μουσικοκινητικής αγωγής, που μας τραγούδησε το «Χέρια σαν κι αυτά » στη νοηματική γλώσσα…

Στην είσοδο του Συνεδριακού, εκτέθηκαν δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών στο μάθημα των Εικαστικών, Κοπτικής Ραπτικής και Πλεξίματος. Τα εδέσματα που απήλαυσαν μικροί και μεγάλοι, ήταν όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από το τμήμα μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής και ειδικότερα από την δασκάλα του τμήματος αυτού.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους Αθλητές μας, οι οποίοι με τους συνεχείς κόπους, την αστείρευτη προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το ήθος τους, ανέδειξαν τον ΑΘΛΟ μας. Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα κοντά στους αγώνες και στις προσπάθειές τους.

2005 – 2020 Δεκαπέντε χρόνια λαμπρής πορείας του ‘’Άθλου’’.

Σχολιάστε