My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Εισρέει χρήμα στη ΔΕΥΑ Παιονίας

Με το ποσό των 2.862.615 ευρώ χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών η ΔΕΥΑ Παιονίας προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο “κατασκευή εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων οικισμών Αγίου Πέτρου, Βαφειοχωρίου και Ποντοηράκλειας”.

Πρόκειται για χρηματοδότηση του προγράμματος «ΦιλόΔημος», μέσω του οποίου θα εισρεύσουν συνολικά στα ταμεία δήμων της χώρας περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση για 99 νέα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, αγροτικής οδοποιίας και κτιριακών υποδομών.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η υλοποίηση του προγράμματος «ΦιλόΔημος» συνεχίζεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς, “στο πλαίσιο της κυβερνητικής στρατηγικής για την αναπτυξιακή ενίσχυση των δήμων, τη λύση χρόνιων προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών”.

“Η μεγάλη ανταπόκριση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταδεικνύει την μεγάλη ανάγκη για τα έργα και τις δράσεις που περιλαμβάνονται στις προσκλήσεις του «ΦιλόΔημου» και το αποτέλεσμα ξεπερνά και τις πιο υπεραισιόδοξες προσδοκίες”, επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Σχολιάστε