My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Εισαγγελική έρευνα για τη κινητοποίηση της ΧΑ σε Δοιράνη

O προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγής Γιαννάκης, με παραγγελία του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, Ιωάννη Σφέτκο, ζήτησε την περασμένη εβδομάδα να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση και να διερευνηθεί η «παράσταση διαμαρτυρίας» μελών της Χρυσής Αυγής στο τελωνείο Δοϊράνης Κιλκίς, όπου απαίτησαν από τελωνειακούς να… ελέγχουν περισσότερο τα αυτοκίνητα που προέρχονται από τη FYROM, για να διαπιστωθεί αν επικολλάται το αυτοκόλλητο ΠΓΔΜ! 

Την κινητοποίηση είχε δημοσιοποιήσει η ίδια η οργάνωση του κόμματος, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της ότι αυτή πραγματοποιήθηκε για να ελεγχθεί αν τα αυτοκίνητα από τα Σκόπια φέρουν το αυτοκόλλητο. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Μακεδονία”, τελωνειακοί τόνισαν πως οι χρυσαυγίτες δεν περιορίστηκαν σε αυτό, αλλά απαίτησαν από τον προϊστάμενο να διενεργεί τους ελέγχους όπως αυτοί νόμιζαν, παρά την επισήμανσή του πως το προσωπικό είναι μειωμένο.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ο εισαγγελέας αναμένεται να εξετάσει εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής από την πλευρά της ΧΑ, και στα πλαίσια αυτά θα κληθούν να καταθέσουν σχετικά οι τελωνειακοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr, η ομάδα των μελών της Χρυσής Αυγής αποτελούνταν από άτομα μεγάλης ηλικίας, κυρίως από τις περιοχές των Σερρών και του Κιλκίς. Οι έλεγχοι έγιναν βιαστικά σε δυο αυτοκίνητα. «Έδιναν μια παρακμιακή εικόνα κάποιων γραφικών που φωνάζουν συνθήματα κρατώντας σημαίες», σχολίασε πηγή του tvxs.gr από την Βόρεια Ελλάδα.
Σχόλια
3 Σχόλια to “Εισαγγελική έρευνα για τη κινητοποίηση της ΧΑ σε Δοιράνη”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Το τελωνείο Δο’ι’ράνης έχει μειωμένο προσωπικό και γι’ αυτό δεν μπορεί να ελέγχει το αυτοκόλλητο; Δηλαδή η άσκηση της εφαρμογής του νόμου επαφίεται στην κρίση του εκάστοτε προ’ι’σταμένου και εξαρτάται απο την επάρκεια προσωπικού; Δηλαδή μας λέει πως αν μείνουν στο τελωνείο δύο υπάλληλοι θα αφήνουν να περνούν όλα τα αυτοκίνητα ανεξέλεγκτα; Και πόσους υπαλλήλους δηλαδή πρέπει, κατα τον κ. προ’ι’στάμενο, να έχει το τελωνείο Δο’ι’ράνης και να ευαρεστηθεί να εφαρμόσει τον νόμο; Είναι τόσο χρονοβόρο, δύσκολο και απαιτεί προσωπικό με ειδικές γνώσεις; Δεν το ήξερα και γι’ αυτό ας εξηγήσει ο κ. προ’ι’στάμενος την όλη διαδικασία για να ενημερωθούμε βρε αδερφέ, αλλά και να δεί επιτέλους ο κ. εισαγγελέας ποιός είναι αυτός που ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά του και ποιός κάνει αντιποίηση αρχής. Γιατί δεν μπορεί ο Νόμος να ασκείται επιλεκτικά και να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά !

  2. Ο/Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ λέει:

    Από πότε είναι παράνομο να εφιστάς την προσοχή των κρατικών οργάνων γιά την σίγουρη παρανομία;
    Μήπως δεν πρέπει στο μέλλον να ενημερώνουμε και την ασφάλεια Κιλκίς όταν ξέρουμε κάποιον που διακινεί ναρκωτικά;
    Αλήθεια μήπως είναι παράνομο να είσαι ………..Έλληνας;
    Εμένα θα μου επέτρεπαν να μπω παράνομα στην FYROM;
    Εάν κάνουν πίσω οι Χρυσαυγήτες είναι σαν να παραδίδουν την πατρίδα τους στους Σκοπιανούς.
    Με το ζόρι θα μας κάνετε να ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή.

  3. Ο/Η Ελληνας κι οχι Ναζι λέει:

    Σε λιγο θα θελουν οι γραφικοι να τους λεμε κι αν ουρουμε ισια ή στραβα στην τουαλετα του σπιτιου μας.
    Ολοι οι γραφικοι μαζεμενοι σ ενα τσιρκο γελοιοτητας ,θρασους και παρανομιας. Αλλα το ν ακουλουθας ναζί πια ειναι εξωφρενικο. Ελπιζω οι ποινες που θα τους επιβαλονται να ειναι πολυετους φυλακισης για τον εξευτελισμο της πατριδας μας με τη ναζιστική τραγελαφική κωμικοτραγωδία στην οποια μας υποβαλλουν καθημερινα πλεον…

Σχολιάστε