My Twitter Feed

27 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Ειδομένη: Εντολή γι` αποζημιώσεις

eidomeni-003Εντολή στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών να εκταμιευθούν άμεσα οι αποζημιώσεις για τους κατοίκους της περιοχής Ειδομένης, των οποίων η ακίνητη περιουσία επλήγη λόγω του προσφυγικού, έδωσε ο υπουργός  Παν. Κουρουμπλής.

Αυτό διαβεβαιώνει ο δήμαρχος Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδης, μετά τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον κ. Κουρουμπλή και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, την περασμένη Τρίτη 5 Ιουλίου.

Επίσης ο δήμαρχος έθεσε εκ νέου το ζήτημα της αναλογικότητας της επιβάρυνσης λόγω προσφυγικού, με την στήριξη που θα πρέπει να λάβει ο Δήμος Παιονίας, με την εκταμίευση σε πρώτη φάση από την Ευρωπαϊκή Ένωση των δαπανών οι οποίες προκλήθησαν.

gountenoudis-kouroumplisΟ κ. Γκουντενούδης επιφυλάχτηκε για περαιτέρω κατάθεση αιτημάτων στην αντίστοιχη Γραμματεία Προσφυγικού για έργα που είναι αναγκαία για την στήριξη των δομών στο Δήμο (ύδρευση από Πάικο, οδικό δίκτυο, οχήματα κ.α.).

Τέλος, ζητήθηκε η συνδρομή του υπουργού για την εξεύρεση πόρων και για τον τομέα της Υγείας του νομού Κιλκίς, οκαθότι διεκπεραίωσε σημαντικότατο έργο στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υγειονομικών περιστατικών.

Ο κ. Γκουντενούδης βρέθηκε στην Αθήνα κατά το διήμερο 5 και 6 Ιουλίου για να παραβρεθεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Πηγή: Δήμος Παιονίας

 

Σχολιάστε