My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εθνικός: Φορτσάρει στη προετοιμασία

Mε διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα συνεχίσθηκε χθες Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 η προετοιμασία του Εθνικού στο γήπεδο του Ν. Αγιονερίου.

n. agioneriΟ προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης και ο βοηθός και γυμναστής Κώστας Φωτιάδης στην πρωινή προπόνηση έδωσαν βαρύτητα στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση ενώ το απόγευμα επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής της ομάδας.

Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχισθεί έως και την ερχόμενη Πέμπτη 6 Αυγούστου οπότε και η ομάδα θα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των Ανω Ποροϊων μέχρι και την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας του Εθνικού.

Μεταγραφές

Στον μεταγραφικό τομέα η Διοίκηση συμφώνησε και τίθεται στη διάθεση του προπονητή με τον 23χρονο αμυντικό ποδοσφαιριστή Χ. Μαυροκεφαλίδη (Απόλλων Καλαμαριάς, Αρης Ακροποτάμου) ενώ αναμένονται τις επόμενες μέρες και άλλες σημαντικές προσθήκες που θα ενισχύσουν την ομάδα την περίοδο 2015 – 2016.

Και με τη … βούλα παίκτης του Εθνικού θα είναι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πέτρος Γκοτζίδης από τον Εθνικό Σερρών/Γαζώρου.

Επίσης στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού συμφώνησαν και παραμένουν και άλλοι βασικοί ποδοσφαιριστές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και την περσινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα και κρίθηκαν απαραίτητοι ως προς την παραμονή τους στις τάξεις του συλλόγου. Πρόκειται για τους Γαλάνη, Γκέρτσο, Παπαδόπουλο και Μπουζούρα.

Σχολιάστε