My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εθνικός: Φιλικό με ΠΑΟΝΕ

Την πραγματοποίηση νέας φιλικής αναμέτρησης έχουν ήδη προγραμματίσει οι διοικούντες τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 και ώρα 18:00 με αντίπαλο την φιλόδοξη ομάδα του ΠΑΟΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ, η οποία θα αγωνισθεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

agioneri2Το φιλικό παιχνίδι με αντιπάλους τις δυο ομάδες είχε αρχικώς ορισθεί να πραγματοποιηθεί ανήμερα της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Επτάλοφο (ημέρα του πανηγυριού του οικισμού) αλλά είχε αναβληθεί και μετατέθηκε η διενέργεια του για κάποια άλλη ημερομηνία (εν προκειμένω μεθαύριο Τετάρτη).

Το προπονητικό επιτελείο του Εθνικού Ν. Αγιονερίου μετά και την φιλική ήττα την περασμένη Παρασκευή στο Αιγίνιο από την τοπική ομάδα του Νομού Πιερίας σε φιλικό παιχνίδι επιθυμεί τη διεξαγωγή κι άλλων αγώνων για να επιτευχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ομοιογένεια και η αφομοίωση της φιλοσοφίας που θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του Εθνικού στο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016.

Στόχος άλλωστε στους αγώνες αυτούς δεν είναι άλλος παρά μόνο η άντληση χρήσιμων συμπερασμάτων για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μετά την κοπιώδη προετοιμασία εδώ και τρεις σχεδόν εβδομάδες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Η Διοίκηση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Δήμο Κιλκίς και ειδικότερα το αρμόδιο Νομικό Πρόσωπο (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών) για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία του στα αιτήματα χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς για τη διεξαγωγή των φιλικών αναμετρήσεων της ομάδας.

Σχολιάστε