My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Εθνικός: Φιλική νίκη επί Κιλκισιακού

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το Σαββατοκύριακο για την ομάδα του Εθνικού Ν.Αγιονερίου, η οποία χθες πήρε τη νίκη – πρόκριση με 1-0 επί του ΠΑΟΝΕΠΤΑΛΟΦΟΥ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική χρονιά (θεσμός κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ), ενώ πήρε και νέα νίκη φιλική αυτή τη φορά στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ με το ίδιο σκορ 1-0.

agioneri-panserraikos-16847Το γκολ της νίκης πέτυχε σήμερα ο Π. Παλάτσιος στο 28΄ μετά από έναν ιδανικό συνδυασμό των παικτών του Εθνικού γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει τον σπουδαίο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Η απόδοση και των δυο ομάδων κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα και οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια και ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Για τον Εθνικό ο δεύτερος αγώνας μέσα σε μια μέρα αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία για τους παίκτες του Γ.Γεωργιάδη να αντιμετωπίσουν έναν δυνατό αντίπαλο και για το Κιλκισιακό να παίξει ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι από το οποίο θα αποκομίσει μόνο κέρδη για το νεανικό και ελπιδοφόρο έμψυχο δυναμικό του.

Από σήμερα Δευτέρα οι παίκτες και οι διοικούντες του Εθνικού θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους για την σπουδαία φιλική αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου 2015 με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου απο Εθνικό

 

Παρά την ήττα με 1-0 ο Κιλκισιακός  ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου στο σημερινό φιλικό. Πέραν του τέρματος (38′ Παλιάτσος) ο ΑΟΚ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και αν ήταν πιο προσεκτικός σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να φτάσει και αυτός σε ένα τέρμα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μύρτσου είχαν τρεξίματα και παρά την ζέστη πίεζαν σε όλο το γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φτάσουν στην ισοφάριση.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Νικολαΐδης, Κετικίδης, Μαριόγλου, Δεληγιώργης, Κουραλίδης, Ρετσινάς, Σωκ. Παπαδόπουλος, Γκέρτσος, Λογγινίδης, Μ. Γρηγοριάδης. Έπαιξαν και οι Παρπουτσής, Π. Παπαδόπουλος, Τσαχουρίδης, Χαραλαμπίδης, Α. Γρηγοριάδης, Μαυρόπουλος.
Δελτίο τύπου από Κιλκισιακό
Σχολιάστε