My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Εθνικός: Τρίποντο με εμφαντική νίκη

Ένας δυνατός και συνάμα αποφασισμένος για τη νίκη Εθνικός πήρε το πολυπόθητο βαθμολογικό τρίποντο το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον Φ.Σ. Κοζάνης με σκορ 3 -0.

n.agioneri-001Με το ευρύ αυτό σκορ, η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές  κατηγορίες της χώρας, επανήλθε δριμύτερος μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες που υπέστη σε ισάριθμους αγώνες (με Νέστο Χρυσούπολης εντός και Απόλλων Καλαμαριάς εκτός) αφήνοντας πίσω του την όποια άσχημη τυχόν σκέψη πήγε να δημιουργηθεί και έφτασε τους 17 βαθμούς ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και την πορεία του στο πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα του ομίλου.

Με ποδοσφαιριστές ψυχωμένους και συγκεντρωμένους στον στόχο τους όλα ήταν πιο εύκολα απέναντι σε μια ομάδα η οποία σε καμιά στιγμή του αγώνα δεν έδειξε σημάδια αντίστασης ή διαφορετικής τροπής ως προς το αποτέλεσμα το οποίο ΄΄ήλθε΄΄ ως απολύτως φυσιολογική εξέλιξη καθώς στο τερέν του Σταδίου Κιλκίς υπήρχε μόνο μια ομάδα.

Ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαθέτει σήμερα στις τάξεις του τον επανεμφανιζόμενο μετά από τέσσερις αγωνιστικές Στάθη Στεφανίδη ο οποίος με άξιους συμπαραστάτες του (χωρίς ίχνος υπερβολής) όλους τους συμπαίκτες του και με ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας για ακόμη μια αναμέτρηση τους γνωστούς ΄΄υπόπτους΄΄ Καρασίμο, Υψηλό, Δρόσο και ασφαλώς το βαρύ πυροβολικό Νέστορα Στεφανίδη με τον αποθεραπευθέντα Παλιάτσιο που έπαιξε ΄΄δίπλα΄΄ του η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη.

Σημειωτέον ότι οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν σήμερα χωρίς την μισή τους άμυνα καθώς απουσίαζαν οι Γουναρίδης, Κοντσίδης (είχαν αποβληθεί στο ματς της Κυριακής στην Καλαμαριά) και Μιλκούδης γεγονός όμως που δεν φάνηκε σε καμιά στιγμή της συνάντησης αφού αντικαταστάθηκαν επάξια από τους Γιώτα, Μαυροκεφαλίδη, Ζελέγκου οι οποίοι συνεπικουρούμενοι από τους θετικούς και πάλι Μπούζουρα και Κιόρτση απέδωσαν καλά και αποσόβησαν κάθε ενέργεια των παικτών της Κοζάνης.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι παίκτες του κιλκισιώτικου συγκροτήματος από το πρώτο λεπτό επέβαλαν αμέσως το παιχνίδι τους και παίζοντας ασφυκτικά πήραν τα ηνία του αγώνα ψάχνοντας την επίτευξη του πρώτου γκολ που θα του έδινε ΄΄φτερά΄΄ για τη συνέχεια.

Μέχρι το 24ο λεπτό ωστόσο η πρωτοβουλία που είχε ο Εθνικός εντός αγωνιστικού χώρου δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Ομως ένα λεπτό αργότερα δεν άργησε να μπει η μπάλα στο πλεκτό.

Στο 25΄ της αναμέτρησης λοιπόν η οδός της εστίας της Κοζάνης άνοιξε για τα καλά καθώς ο Νέστορας Στεφανίδης φώναξε και πάλι παρών όπως μόνο αυτός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα γράφοντας το 1 – 0.

Οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη μετά την επίτευξη του τέρματος είχαν πλέον τον πρώτο λόγο και ήταν επόμενο να ακολουθήσει και άλλο τέρμα.

Με πίεση ψηλά σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου ο Εθνικός συνέχισε σε γρήγορο τέμπο και αφού πρώτα χάθηκαν δυο κλασσικές ευκαιρίες (Ν.Στεφανίδης και Μαυροκεφαλίδης) ΄΄ήρθε΄΄ και το δεύτερο γκολ.

Στο 44΄ και λίγο πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης ΄΄κοιτάξει΄΄ το ρολόι του για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο συνήθης ύποπτος Νέστορας Στεφανίδης με ιδανικό σουτ στέλνει τη ΄΄στρογγυλή θεά΄΄ να αναπαυθεί στα δίχτυα των Κοζανιτών διπλασιάζοντας τα τέρματα της κιλκισιώτικης ομάδας, (2 – 0).

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι παίκτες του Εθνικού χωρίς αλλαγές μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να ΄΄τελειώσουν΄΄ με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι.

Με φουριόζους τους επιθετικούς του Υψηλό, Δρόσο, Ν.Στεφανίδη και Παλιάτσιο δεν άργησε η ώρα να πανηγυρίσουν και πάλι οι γηπεδούχοι.

Ηταν το 53΄ όταν αντιστράφηκαν οι ρόλοι και σε επίθεση του Εθνικού ο Ν.Στεφανίδης πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με αριστοτεχνική μπαλιά στην πλάτη των φιλοξενούμενων έβγαλε απένταντι από την εστία σε θέση βολής τον Π.Παλιάτσιο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα και να ΄΄γράψει΄΄ το 3 – 0.

Στο σημείο αυτό της συνάντησης όλα είχαν ξεκαθαρίσει για τα καλά και οι ΄΄μηχανές΄΄ των ποδοσφαιριστών της κιλκισιώτικης ομάδας άρχισαν σιγά σιγά να δουλεύουν σε πιο αργούς ρυθμούς.

Κάνοντας ένα πολύ προσεκτικό παιχνίδι και με τον προπονητή Γ.Γεωργιάδη να ξεκινά τον κύκλο των αλλαγών, το πως θα περάσει ο χρόνος ήταν ο μόνος λόγος που απασχολούσε αγωνιζόμενους και θεατές.

Με λιγοστές καλές στιγμές κύλησε η υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης και με τρία λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής κ. Σιδερίδης Β. (Καστοριάς) με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή Ν. και Μίσκο Ευαγ. (Πέλλας) σφύριξε τη λήξη του αγώνα βρίσκοντας τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου νικητή με τελικό αποτέλεσμα 3 – 0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ( Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ) : ΓΙΩΤΑΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΚΙΟΡΤΣΗΣ, ΖΕΛΕΓΚΟΥ, ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΥΨΗΛΟΣ (82΄ ΦΡΑΓΓΗΣ), ΣΤΑΘ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΑΤΣΙΟΣ (62΄ ΣΤΑΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΝΕΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ (70΄ ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ).

Φ. Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ( ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ) : ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΤΡΑΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΡΟΤΣΗΣ, ΧΑΜΑΤΑΪ, ΤΑΧΙΑΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΑΛΜΠΑΝΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.

Σχολιάστε