My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Έχασε το ματς και δυο παίκτες

kalamaria-agioneriΜετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου υπέκυψε στον ιστορικό Απόλλωνα με 2-0, καθώς η ομάδα της Καλαμαριάς έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, πετυχαίνοντας τη 2η σερί νίκη της.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε η αποβολή του Κοντσίδη του Εθνικού στο 57`, καθώς τρία λεπτά αργότερα οι κοκκινόμαυροι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Παπαδημητρίου, ενώ το δεύτερο γκολ τους το πέτυχαν στο 90′ με τον Ζανέττου, τη στιγμή που η ομάδα του νομού Κιλκίς είχε μείνει με εννιά παίκτες λόγω αποβολής και του Γυναρίδη για διαμαρτυρία, στο 87’.

KYΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η εικόνα, από πλευράς απόδοσης των δυο ομάδων σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, η οποία δεν ήταν πολύ καλή και η ευστοχία των ροσσονέρι της Καλαμαριάς σε δυο στιγμές αδράνειας στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων από τις οποίες προήλθε και τελικό το σκορ της αναμέτρησης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο παρά μόνο διεξήχθη ένα παιχνίδι όπου δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι αρμόζει πλήρως στην περίσταση η παροιμία φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

Οι εικοσιδύο ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο προσπαθούσαν να σταθούν και να δημιουργήσουν φάσεις αλλά κάτι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κάτι ο εντελώς ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος δεν κατάφεραν τίποτε σημαντικό ή άξιο αναφοράς και το 0 – 0 ήταν το αποτέλεσμα.

Ωστόσο οι παίκτες της ομάδας του Εθνικού θα μπορούσαν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο να κάνουν το γκολ όταν στο 44΄ σε επιθετική ενέργεια του Υψηλού ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνου απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός της ομάδας μας (δεν ήταν τόσο δυνατό όσο θα έπρεπε) και έτσι κάπως οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με τη λευκή ισοπαλία να είναι το πλέον δίκαιο αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι Απολλωνιστές μπήκαν πιο φουριόζοι και από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεκίνησαν να βγαίνουν πιο μπροστά παίρνοντας ΄΄μέτρα΄΄ μέσα στο γήπεδο και να επισκέπτονται πιο συχνά την περιοχή του Γουναρίδη.

Δημιουργώντας όχι κάτι αξιόλογο αλλά δείχνοντας πιο σοβαροί και πιο αποφασισμένοι δεν άργησαν να φανούν απειλητικοί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν σύγχυση από το κέντρο και προς την άμυνα του Εθνικού σε λίγες αλλά ικανές περιπτώσεις προμηνύοντας έτσι το τι θα ακολουθήσει.

Στην καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα και σε ενέργεια του Απόλλωνα στο 58ο λεπτό της συνάντησης ο Κοντσίδης αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του διαιτητή Πολυχρονίου (Καστοριάς) και όλα έγιναν ιδανικά για τους γηπεδούχους.

Ετσι στο 61΄ ο Παπαδημητρίου έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Εθνικού και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γουναρίδη, 1 – 0.

Η αριθμητική υστέρηση και η φυσιολογική αντίδραση να προστατέψεις τα μετόπισθεν σου  για τους παίκτες του Εθνικού έδωσαν πλεονέκτημα στους αντιπάλους τους οι οποίοι ΄΄πάτησαν΄΄ από το σημείο αυτό του αγώνα πιο δυνατά στο τερέν του σταδίου της Καλαμαριάς.

Στο 85΄ ο τερματοφύλακας του Εθνικού Γουναρίδης σε μια διαμαρτυρία του στον διαιτητή αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και καθώς είχαν συμπληρωθεί νωρίτερα οι τρεις αλλαγές από τον προπονητή Γ.Γεωργιάδη τα γάντια του τερματοφύλακα φόρεσε ο Καρασίμος και η κιλκισιώτικη ομάδα συνέχισε τον αγώνα με εννέα παίκτες.

Μετά την εξέλιξη αυτή τα πράγματα είχαν ήδη κριθεί και έτσι ο Απόλλων σε μια επιθετική του στιγμή στον έξτρα χρόνο (92ο λεπτό) ΄΄χτύπησε΄΄ για δεύτερη φορά με τον Ζανέτου να πιάνει ένα πολύ τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού σφραγίζοντας το σκορ της αναμέτρησης, 2 – 0.

Δυο λεπτά μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και τους Απολλωνιστές στην σέντρα να πανηγυρίζουν για την νίκη τους.

Κομβικός λοιπόν ενόψει της συνέχειας ο επόμενος αγώνας για τον Εθνικό στην εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 με αντίπαλο την Κοζάνη στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς (ώρα έναρξης: 15:00).

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μωυσίδης, Σαμαρόπουλος, Γιαξής, Κουκουλέκης, Προβατίδης, Πολιανίδης (68΄ Ζανέττου), Μήτσικας (75΄), Παπαδημητρίου (90΄ Φοιτάς)

Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Κιόρτσης (68΄ Γκέρτσος), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Μήτσιος, Καρασίμος, Στεφανίδης Ν. (83΄ Γιώργης), Υψηλός (59΄ Μαυροκεφαλίδης), Δρόσος, Μπελίτσας

Συνοπτικά τ` αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στο 1ο όμιλο

  • Απόλλων Κρύας Βρύσης-Θύελλα Φιλώτα 0-0
  • Νέστος Χρυσούπολης-ΑΠΕ Λαγκαδάς 3-1
  • Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0
  • Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Αγιονερίου 2-0
  • Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός 1-1
  • Κοζάνη-Ηρακλής Αμπελόκηπων 1-0
  • FC Σερρών-Καβάλα 0-0
  • Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0
  • Ρεπό: Εορδαϊκός

Η βαθμολογία

1 Άρης 10 28
2 Νέστος Χρυσούπολης 10 21
3 Δόξα Δράμας 11 19
4 Καβάλα 10 18
5 Καμπανιακός 11 16
6 Βυζάντιο 11 14
7 Εθνικός Αγιονερίου 10 14
8 Εορδαϊκός 10 13
9 Απόλλων Καλαμαριάς 10 13
10 Απόλλων Κρύας Βρύσης 11 13
11 Θύελλα 11 12
12 Εθν. Αλεξανδρούπολης 10 12
13 Εθνικός Γαζώρου 10 11
14 Έβρος Σουφλίου 11 10
15 Λαγκαδάς 10 9
16 Koζάνη 10 9
17 Ηρακλής Αμπελοκήπων 10 8
Σχολιάστε