My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΕΣ Κιλκίς: Ορκωμοσία των νέων Εθελοντών

es-kilkisΣτην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το περασμένο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου,  η ορκωμοσία των νέων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας της τάξης του 2014 και οι πρώτοι Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες της τάξης του 2014, του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και το χαιρετισμό τους, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας η τομεάρχης Εθελοντισμού του Ε. Ε. Σ. και Ολυμπιονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς κ. Δημήτρης Τσαντάκης.

patoulidouΗ πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς κ. Αικατερίνη Φραγγίδου στη μεστή ομιλία της ανέπτυξε τις αρχές και τα ιδανικά του Εθελοντισμού και τις δραστηριότητες του τμήματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε φωτογραφικό αρχείο της ιστορίας του Ε. Ε. Σ. μαζί με τις δραστηριότητες του τοπικού τμήματος, ενώ στο μουσικό μέρος η σοπράνο Βάσω Βαϊούλη και η μικτή χορωδία του Πολυάνειου Ωδείου με την υπεύθυνη κ. Νατάσα Καββαδία μάγεψαν με τις ερμηνείες τους και τους πιο απαιτητικούς.

Δελτίο τύπου από ΕΕΣ Κιλκίς

Σχολιάστε