My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΕΣ Κιλκίς: Ευχαριστίες αγάπης

Από τον ΕΕΣ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ees-kilkis

Ολοκληρώθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία η δράση διανομής δεμάτων αγάπης προς τις τριακόσιες οφελούμενες οικογένειες που υποστηρίζει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια το Περιφερειακό μας Τμήμα. Κάτω από δύσκολες συνθήκες και πρωτόγνωρες καθημερινές συνήθειες για τα ελληνικά δεδομένα λόγω της πανδημίας που πλήττει τη χώρα μας, με τη βοήθεια όλων των εξαίρετων συμπολιτών μας καταφέραμε να υλοποιήσουμε την εν λόγω δράση και τους ευχαριστούμε θερμά και απο καρδιάς τον καθένα ξεχωριστά.

Επιπρόσθετα ο ΕΕΣ Κιλκίς ευχαριστεί :

* Την κεντρική διοίκηση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον πρόεδρο μας Dr. Aντώνιο Αυγερινό για τη διάθεση μεγάλης ποσότητας τροφίμων.
* Τον όμιλο εταιρειών KLEEMANN για τη προσφορά δεκαπέντε δωροεπιταγών (αξίας 40 ευρώ εκάστη) οι οποίες και παραδόθηκαν σε οικογένειες που τις έχουν πραγματικά ανάγκη.
* Τις εταιρίες Γαλαξίας, Εurimac, Φαίδων και Αυγοδιατροφική για τη διάθεση μεγάλης ποσότητας των προϊόντων τους.
* Τον βουλευτή νόμου Κιλκίς κ. Γεώργιο Φραγγίδη για τη προσφορά μεγάλης ποσότητας σε ελαιόλαδο για τις ανάγκες εκατό οικογενειών.
* Τους φαρμακοποιούς της πόλης μας κ. Κωνσταντίνο Κατσιάνο, κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, κ. Χριστιάνα Ζιούτα, κ. Χρήστο Μπίμπαση , κ. Ανδρέα Αγτζίδη, κ. Κωνσταντίνο Ιωσηφίδη, κ. Αναστασία Ιωαννίδου, κ. Σταυρούλα Σαββίδου και κ. Δημήτριο Σπυρίδη που ανταποκρίνονται πάντοτε σε κάθε αίτημα μας.
* Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΕΣ Κιλκίς για την οικονομική τους συμβολή στην αγορά τροφίμων.
* Επίσης, θα ήταν παράλειψη μας εάν δεν κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Πέτρο Παπαϊορδάνου, μέγα υποστηρικτή και διαρκή αρωγό σε όλες τις ανάγκες και δράσεις του περιφερειακού μας τμήματος.
* Και το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους άοκνους εθελοντές των τριών σωμάτων του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς οι οποίοι τις ημέρες αγάπης και οικογενειακής θαλπωρής, διέθεσαν με χαρά τον πολύτιμο χρόνο τους για τη συγκέντρωση, την προετοιμασία και τη διανομή των δεμάτων αγάπης, πόρτα – πόρτα σε τριακόσιες οικογένειες της πόλης και της περιφέρειας μας.

Σχολιάστε