My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έκλεβαν και στο Κιλκίς

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε πλήθος διαρρήξεων οικιών και κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και στο Κιλκίς.

klopimaia-001Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ως δράστες, τρεις Έλληνες, ηλικίας 40, 29 και 46 ετών και ένας 35χρονος συνεργός τους που αναζητείται. Σε βάρος όλων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της «Εγκληματικής Οργάνωσης», των «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών» και της παράβασης του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Οι δράστες, από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2014, τουλάχιστον, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα, και από 6-12-2014 έως 9-01-2015 διέρρηξαν συνολικά επτά μονοκατοικίες και διαμερίσματα αφαιρώντας χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά, ενώ αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν δύο ακόμη, σε περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Ημαθίας και Χαλκιδικής.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσαν πινακίδες κυκλοφορίας από τρία σταθμευμένα οχήματα, στην Ημαθία και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά, κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

Επίσης, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 35χρονου, στα Γιαννιτσά Πέλλας, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, για την κατοχή της οποίας συνελήφθησαν μία 33χρονη και ένας 21χρονος.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την προσέγγιση και τη διαφυγή από τους τόπους διάπραξης των έκνομων ενεργειών τους.

Σε βάρος του 40χρονου συλληφθέντα, εκκρεμούσαν συνολικά πέντε αποφάσεις για κλοπές και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 14 μηνών, καθώς και δυο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση και από κοινού και για απόπειρα ληστείας από κοινού.

Σχολιάστε