My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εγκαίνια Σούλη με πολύ κόσμο

(Βίντεο) Σε μια μεγάλη συγκέντρωση ενώπιον πλήθους Κιλκισιωτών που τον υποδέχτηκαν με θέρμη, μίλησε την Δευτέρα 13 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, παραθέτοντας τα κύρια σημεία των προγραμματικών δεσμεύσεων του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η μεγάλη συγκέντρωση στη πόλη του Κιλκίς, που έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου, πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, στη τελετή των οποίων χοροστάτησε ο π. Κωνσταντίνος Κουτρής.

Στην εκδήλωση, στην οποία ήταν παρόντα και τα μέλη του συνδυασμού, ο κ. Καζαντζίδης τόνισε ότι τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το θάρρος των Ποντίων, το συναίσθημα των δασκάλων κι η υπερηφάνεια όλων των Κιλκισιωτών για το τόπο τους.

“Έμαθα κοντά στους μεγάλους αναμορφωτές του τόπου μας, τον Αλέξανδρο Αβραμίδη και τον Γιώργο Συμπιλίδη ότι πάνω από κόμματα και παρατάξεις είναι ο τόπος μας”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καζαντζίδης.

Αναφερόμενος στην απερχόμενη δημοτική αρχή τόνισε: “Κρατάμε όλα τα θετικά της, όμως αν σας αρέσει αυτό που ζούμε τότε μην ψηφίσετε εμένα αλλά αυτούς που αποτελούν τη συνέχεια της ίδιας κατάστασης”.

Περιγράφοντας δε, τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού του, ο κ. Καζαντζίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων,

-στην αξιοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης,

-στη διαρκή ενημέρωση των δημοτών για το που πάνε τα χρήματά του

-σε παρεμβάσεις για θέματα όπως το φυσικό αέριο, ο προαστικός, η αξιοποίηση του κτηρίου του ΤΕΙ με ίδρυση και άλλων τμημάτων, η επέκταση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τα αδέσποτα κ.α.

-στην λειτουργικότητα της καθημερινότητας με την εμπέδωση της δημόσιας ασφάλειας, τη διαχείριση του δημόσιου χώρου και τις στοχευμένες παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά

-στη διάνοιξη της οδού Ελ. Βενιζέλου και σε νέες πεζοδρομήσεις

-στη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου για άμεση εξυπηρέτηση του δημότη έτσι ώστε το πρόβλημά του να καθίσταται πρόβλημα του δημάρχου

-στη λειτουργία των δημοτικών υπαλλήλων ως οικογένεια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη

-στην ανάγκη εμπέδωσης του καθεστώτος διαφάνειας και καταπολέμησης της διαφθοράς.

Καταλήγοντας ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς υπογράμμισε με έμφαση ότι “οφείλουμε να απελευθερώσουμε τη δύναμη αυτής της πόλης” για να εισπράξει έτσι τα πιο ενθουσιώδη χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων!

Δείτε βίντεο της GnomiWebTV από την εκδήλωση

Σχολιάστε