My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Εγκαίνια, επίσκεψη και ντιμπέϊτ

Ο συνδυασμός ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς τον Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη πραγματοποιεί τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, την Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 7.30 μμ.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό 21η Ιουνίου 76, όπου είναι καλεσμένοι όλοι οι δημότες του Κιλκίς, για να στείλουμε το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής στο δήμο μας. Γιατί, όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Παρασκευή 10 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Ισαακίδη, Σαρβανίδη Χρίστο και Σάββα Γεωργιάδη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είχε επαφές με εκπροσώπους των εργαζομένων, τους οποίους συνεχάρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε σε όλους ότι η νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή θα έχει διαρκώς στις άμεσες προτεραιότητές της την παραπέρα ανάπτυξη του μεγάλου μας νοσοκομειακού ιδρύματος.

Για την σημαντική αυτή επίσκεψη, ο κ. Καζαντζίδης έκανε την ακόλουθη χαρακτηριστική ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis):

“Σήμερα επισκεφτήκαμε το νοσοκομείο Κιλκίς. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για το έργο τους. Ως νέα δημοτική αρχή, το νοσοκομείο θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας. Γιατί Μαζί μας το Κιλκίς Μπορεί καλύτερα!”

Στο ντιμπέϊτ της ΕΡΤ3

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης συμμετείχε τη Παρασκευή 10 Μαΐου σε τηλεμαχία της εκπομπής “Πολιτικό τραπέζι” και του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη στην ΕΤ3, με τους συνυποψηφίους του, Π. Τονικίδη, Δ. Τσαντάκη, Δ. Αγαθόπουλο και Γ. Φαχουρίδη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή: https://www.youtube.com/watch?v=E5Ith47JxK8&fbclid=IwAR2aeaa7NNrqJY-t885sBC0kucjfZdPVTXFMwqD6oERkNFmUsLbgoRmOkmA

Σχολιάστε