My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Εγγραφές στον Στίβο του ΓΑΣ Κιλκίς

Από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς από 5.00 -7.00 το απόγευμα, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής αλλά και στο σταντ του ΓΑΣ Κιλκίς στην εμποροπανήγυρη της πόλης.

Τα ηλικιακά τμήματα που θα συγκροτηθούν και θα λειτουργήσουν είναι:

α) Αθλητών & αθλητριών Δ , Ε & ΣΤ Δημοτικού

β) Αθλητών & αθλητριών Β & Γ Δημοτικού

γ) Αθλητών & αθλητριών Προ νηπίων , Νηπιαγωγείου & Α Δημοτικού

Οι χώροι των προπονήσεων θα είναι και φέτος το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και το Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Οι Ακαδημίες Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Κιλκίς (ΓΑΣΚ) έχουν ως βασικό του σκοπό την προσέλευση μεγάλου αριθμού παιδιών στους αγωνιστικούς στίβους με στόχο την αγάπη και την εκτίμηση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Παράλληλα έχουν σαν στόχο να καλλιεργήσουν συστηματικά το ταλέντο των παιδιών μέσα από ένα πρόγραμμα προπόνησης, καταρτισμένο από τους έμπειρες προπονήτριες της Ακαδημίας μας. Τα παιδιά αυτά μέσα από τη σωστή προπόνηση και προετοιμασία μπορούν να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές στον κλασσικό αθλητισμό.

Γίνονται δεκτά παιδιά του νηπιαγωγείου (από ηλικίας 4 ετών) και όλων των τάξεων του Δημοτικού, όπου με τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου μπορούν να έρθουν στο στάδιο στίβου του Κιλκίς καθημερινά και να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσουν τις προπονήτριες τους και να ενταχθούν στην ακαδημία του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται :

  • Ημερίδες στίβου για τα παιδιά της Ακαδημίας
  • Διαλέξεις και σεμινάρια
  • Συγκεντρώσεις γονέων
  • Εκδηλώσεις

Η ώρα λειτουργίας των προπονήσεων των Ακαδημιών καθημερινά είναι στις 4.30 το απόγευμα ενώ το ακριβές πρόγραμμα για τους μικρούς αθλητές θα οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Η έναρξη των προπονήσεων για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί με τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 4.30 μμ στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς

Υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων για τη φετινή χρονιά οι είναι οι: η Μαρίνα Κανελιά, και ο Γιώργος Αλτιπαρμακίδης

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Εφόρους του Τμήματος Στίβου Γεώργιο Κωνσταντινίδη 6977677295 και τους Εφόρους των Ακαδημιών Βλάση Μαβίδη 6944887233 και Ματίνα Γιαννιτσάκη 6945738754

Σχολιάστε