My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΒΕ και ΠΑΣΟΚ γι` ασφάλιση – καύσιμα

papoulidis-tonikidis-anthrakidisΚλιμάκιο της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από τον γραμματέα Σταμάτη Παπουλίδη και τον υπεύθυνο τομέα αυτοδιοίκησης Θεμιστοκλή Αιμ. Ανθρακίδη, συναντήθηκε την Τρίτη 5 Νοέμβριου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλο Τονικίδη.

Ο  πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε ότι ακόμα και σε περιόδους κρίσης υπάρχουν οι  δυνατότητες να αναπτυχθούν στον νομό μας προϊόντα  και υπηρεσίες με ποιοτικά χαρακτηριστικά  εφόσον υπάρξει  συντονισμένη και προγραμματισμένη δράση όλων των παραγωγικών φορέων του τόπου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι  επαγγελματίες με την καταβολή υψηλότατων ασφαλιστικών εισφορών, στις οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, ενώ παράλληλα αποτελούν τροχοπέδη στην εισροή νέων επαγγελματιών στην αγορά με αποτέλεσμα το κύριο ασφαλιστικό ταμείο των ελεύθερων επαγγελματιών να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όπως ειπώθηκε, μέριμνα του κράτους θα πρέπει να είναι η διεύρυνση  της βάσης των ασφαλισμένων με ταυτόχρονη μείωση των εισφορών κατόπιν επιλογής του  ασφαλισμένου.

Συζητήθηκε ακόμη η μελέτη-πρόταση του Επιμελητηρίου Κιλκίς σχετικά με την προμήθεια καυσίμων-κίνησης σε χαμηλότερο κόστος για τους Κιλκισιώτες  προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο-μάστιγα της προμήθειας αυτών από την γειτονική αγορά των Σκοπίων. Η πρόταση αυτή θα αυξήσει τους αναμενόμενους  εισπράξιμους φόρους  για το κράτος και παράλληλα θα δοθεί  δυνατότητα να διατηρηθούν θέσεις εργασίας  στα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού μας.

Δελτίο Τύπου από ΝΕ ΠΑΣΟΚ

Σχολιάστε