My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΒΕ: Ημερίδα για επαγγελματίες

eve-kilkisHμερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την αγορά εργασίας πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Κιλκίς, “αναγνωρίζοντας τις ριζικές αλλαγές που έχουν επέλθει στην αγορά εργασίας  και επιθυμώντας να συμβάλει ώστε το σημερινό πρόβλημα να μετατραπεί σε ευκαιρία, μέσα από την ανάδειξη των τάσεων και αναγκών που επικρατούν στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγορά εργασίας”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στις 18:30, στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέμα: ¨Επαγγέλματα, δεξιότητες και αγορά εργασίας¨.

Ακαδημαϊκοί, καθηγητές και στελέχη φορέων εκπαίδευσης αλλά και της αγοράς απασχόλησης θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις διεξόδους  που προσφέρονται στη σημερινή κοινωνία της παγκοσμιοποίησης, των ταχύτατων τεχνολογικών αλλαγών, της οικονομικής κρίσης αλλά και της δια βίου μάθησης.

“Η δράση φιλοδοξεί να δώσει το έναυσμα για μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών και επιχειρηματικών φορέων του τόπου”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΒΕ.

Σχολιάστε