My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Ζητά κι άλλα μέτρα προστασίας

Την οριζόντια επέκταση των μέτρων προστασίας των επιχειρήσεων, ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Χρήστος Χατζημλάδης, με επιστολή του προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Τονίζοντας ότι “η αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων στήριξης είναι επιτακτική, καθώς ρευστότητα δεν υπάρχει”, ο κ. Χατζημλάδης αναφέρει στην επιστολή του τα εξής:

“Κύριοι Υπουργοί,

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών και των πολιτών αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται απόλυτα την ταχεία και προς τη σωστή κατεύθυνση αντίδραση της Κυβέρνησης για την προστασία της υγείας των πολιτών, των εργαζομένων, τη στήριξη της οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι καταστάσεις που ζούμε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι πρωτόγνωρες και παρακολουθούμε προσεκτικά όλες τος προσπάθειες που γίνονται από όλες τις πλευρές.

Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων μέτρων για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, είναι πλέον βέβαιο ότι οι επιπτώσεις των μέτρων σε επίπεδο οικονομίας, αφορούν όλους πλέον ανεξαρτήτως επαγγελματικού αντικειμένου, καθώς όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις πλήττονται είτε είναι ανοιχτές – είτε έχουν κλείσει υποχρεωτικά.

Δεχόμενοι καθημερινά αιτήματα των μελών μας, που ζητούν την οριζόντια εφαρμογή των μέτρων σε όλους τους κλάδους, θεωρούμε ζωτικής σημασίας για την οικονομία την οριζόντια εφαρμογή των ευεργετικών μέτρων σε όλους τους κλάδους και όλους τους ΚΑΔ με ανώτερο σκοπό την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στο άμεσο μέλλον.

Η αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων στήριξης είναι επιτακτική, καθώς ρευστότητα δεν υπάρχει και είμαστε υποχρεωμένοι σε συνεχή επαγρύπνηση και επεξεργασία προτάσεων και λύσεων.”

Σχολιάστε