My Twitter Feed

8 Ιουλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΒΕ: Έκκληση για εμβολιασμό -

Πέμπτη, 8 Ιουλίου, 2021

Επίσκεψη Φραγγίδη στο Δήμο Παιονίας -

Πέμπτη, 8 Ιουλίου, 2021

Κοινή δήλωση για εμβολιασμό -

Πέμπτη, 8 Ιουλίου, 2021

Ολοκληρώνεται το έργο Δοϊράνης -

Τετάρτη, 7 Ιουλίου, 2021

Κινδύνευσε ο Λόφος του Κιλκίς! -

Τρίτη, 6 Ιουλίου, 2021

Ελάτε, έχουμε τα φθηνότερα ενοίκια -

Τρίτη, 6 Ιουλίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε ΔΕ Γαλλικού -

Δευτέρα, 5 Ιουλίου, 2021

Έργα οδικής ασφάλειας 1,6 εκατ. -

Δευτέρα, 5 Ιουλίου, 2021

ΕΒΕ: Έκκληση για εμβολιασμό

Έκκληση στους επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, απευθύνει ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Χρήστος Χατζημλάδης, τονίζοντας πως η τοπική αλλά και η εθνική οικονομία δεν μπορούν να αντέξουν ένα νέο lockdown.

Ο κ. Χατζημλάδης, υπογραμμίζοντας πως ο εμβολιασμός αποτελεί καθήκον των μελών της κοινωνίας τόσο προς τους ίδιους, όσο και προς τους συμπολίτες τους, αναφέρει στη δήλωσή του τα εξής:

«Στη μάχη κατά της πανδημίας, ευτυχώς έχουμε στο πλευρό μας την επιστήμη. Χάρη στο εμβόλιο μπορούμε να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας» επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Ο εμβολιασμός και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα επιχειρηματιών και εργαζομένων, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, η ασφάλεια και η προκοπή του τόπου».

Ας βάλουμε τώρα πλάτη, όλοι, να αποφύγουμε το νέο κύμα της πανδημίας. Είναι υποχρέωση όλων μας να εμβολιαστούμε. Η οικονομία της χώρας μας, αλλά και η τοπική οικονομία δεν μπoρούν να αντέξουν ένα νέο Lockdown».

Σχολιάστε