My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Είχαν στήσει μαγαζί παράνομου στοιχήματος

stoiximaΕπιχείρηση παράνομου στοιχήματος αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε χθες (19.12.2012) το βράδυ, σε καφενείο στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

Στο πλαίσιο της οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος ιδιοκτησίας μίας 37χρονης ημεδαπής, με τη μεσολάβηση του οποίου ενεργούταν ο παράνομος στοιχηματισμός.

Συγκεκριμένα, το ερευνώμενο κατάστημα, είχε μετατραπεί σε χώρο διενέργειας παράνομου στοιχήματος, όπου μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, δινόταν η δυνατότητα στοιχηματισμού χρηματικών ποσών, σχετικού με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων με αποδόσεις μεγαλύτερες του Ο.Π.Α.Π..

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2012 βρέθηκαν ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές σε εταιρεία στοιχημάτων που ξεπερνούν τις 8.000 ευρώ.

Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχαν εγκατασταθεί στο κατάστημα ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, που χρησιμοποιήθηκε κατά την διενέργεια των παιγνίων, ο οποίος μαζί με λοιπά παρελκόμενα κατασχέθηκε.

Σε βάρος του 39χρονου και της 37χρονης, η οποία δε συνελήφθη και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Παιγνίων, Εράνων και Λαχειοφόρων Αγορών».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

 

Σχολιάστε