My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Είναι η δασική πολιτική ανόητε!”

Με αφορμή τη φονική πυρκαγιά της Αττικής, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση με τίτλο “είναι η δασική πολιτική ανόητε”:

“Με πίκρα και θλίψη παρακολουθώ συζητήσεις για την ανείπωτη τραγωδία της τελευταίας πυρκαγιάς. Θέτουν κάποιοι ερωτήματα που έχουν απαντηθεί από υπάρξεως οργανωμένων κοινωνιών.

Η ευθύνη ανήκει στο κράτος , που προφανώς είναι και ο πολίτης Οι εκάστοτε κυβερνώντες και η δομή του κράτους , έως τον πολίτη φέρουν την ευθύνη για το καλό ή κακό. Η απουσία των ένδοξων Δασικών Υπηρεσιών είναι η βαρύτατη ευθύνη όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, με την κρίσιμη μάζα ανικανότητος των απίστευτων κυβερνητικών τύπων του σήμερα.

Θυμηθείτε την διακήρυξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για ισχυρές Δασικές Υπηρεσίες και Οργανισμό διυπουργικό Δασοπροστασίας κατά το ομόφωνο διακομματικό ψήφισμα της Βουλής το 1991-93, την δημιουργία δασοκομάντος κ.ά. Όπως και το ανεπανάληπτο παγκοσμίως αντιπλημμυρικό έργο δασικής πολιτικής το 2007-8, στις καμένες εκτάσεις. Κατάντησαν εδώ και 30 χρόνια τις δασικές υπηρεσίες γραφειοκρατικούς , ανεπαρκείς δυνάστες των πολιτών. Η μοίρα τους είναι να αναγεννηθούν και να ξαναφτιάξουν την Ύπαιθρο χώρα και τα δασικά οικοσυστήματα. Η πρόκληση αυτή τυφλώνει ανόητοι!”

Σχολιάστε