My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

“Είμαι εδώ αν και πληγωμένος από ΝΔ”

psomiadis-panagiotisΣυνέντευξη Π. Ψωμιάδη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: “Αν η ΝΔ δεν με χρειαστεί θα πάρω τις αποφάσεις μου. Δεν θα γίνω κομματική τρομπέτα , ούτε τσατσά της πολιτικής, είμαι όρθιος είμαι νικητής, στέγνωσε η ψυχή μου εξαιτίας κάποιων μέσα στη ΝΔ“.

«Δηλώνω παρόν στις μετ΄ έπειτα αυτοδιοικητικές και πολιτικές εξελίξεις» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, εξηγώντας: « Εγώ τιμωρήθηκα για την περιφερειακή διοίκηση όχι για την τοπική αυτοδιοίκηση», ανέφερε υπογραμμίζοντας «δηλώνω παρόν στον πολιτικό θάνατο όσων έφεραν εμένα και τον αδελφό μου Διονύση σε αυτή τη φάση».

Σε ότι αφορά στις εθνικές εκλογές ανέφερε πως «αν η ΝΔ δεν με χρειαστεί θα πάρω τις αποφάσεις μου. Εγώ δεν έφυγα, είμαι ακόμα στη ΝΔ» σημείωσε, συμπληρώνοντας ωστόσο πως νιώθει πληγωμένος. «Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ενόχλησε από τη στιγμή που έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ « σημείωσε.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες για τα λεγόμενα 45άρια, υπογράμμισε πως όλα έγιναν νόμιμα με την έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιών της νομαρχίας και των τριών κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών. Τα εντελόμενα, η αποκεντρωμένη διοίκηση και το ελεγκτικό συνέδριο. Δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ από την υπηρεσία δημοσιονομικού ελέγχου. Ποτέ, είπε, αυτά τα έργα δεν αμφισβητήθηκαν.

Για την υπόθεση « δεν υπάρχει καταδίκη. Δεν έχω καν κλειθεί. Υπάρχουν μόνο καταγγελίες. Γίνεται έρευνα. Ούτε καν δικογραφία. Ούτε καν πήγα σε ανάκριση. Κρίθηκα ένοχος στα μανταλάκια των περιπτέρων. Μ έχουν μζαί με τον Τσοχατσόπουλο.Εγω τι σχέση έχω με διαπλοκή και μίζες» ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης.

«Δεν υπήρχε απευθείας ανάθεση. Έγιναν διαγωνισμοί. Άσφαιρα τα 45αρια», τόνισε.

Ότι έκανα εγώ τα έκανε και ο Κ. Παπαδόπουλος( πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης) και οι δήμαρχοι και οι φορείς, γίνεται και σήμερα, ανέφερε.

Δεν με κηνύγησε κανένας δήμαρχος, με κηνύγησε ο φιλόδικος οικολόγος, συμπλήρωσε.

Ερωτηθεις για τη Χρυσή Αυγή ο κ.Ψωμιάδης τόνισε ότι «υπάρχουν πολύ ακραίες συμπεριφορές. Η Χ.Α πολεμιέται μόνο πολιτικά».

Πηγή: rthess.gr

Σχολιάστε