My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δ. Κιλκίς: Άνω-κάτω η πλειοψηφία

Άνω – κάτω έγινε για άλλη μια φορά η παράταξη της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς μ` αφορμή το προσφυγικό. Ο σύμβουλος Νίκος Ταχτζίδης κατήγγειλε την αντιδήμαρχο Λένα Αναστασιάδου για προσπάθεια αλλοίωσης αποφάσεων του Οργάνου με συμμετοχή της σε διαδικασίες υλοποίησης προγράμματος στέγασης προσφύγων σε οικίες και διαμερίσματα!

dimotiko-symvoulio_kilkis2Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω σύμβουλος αλλά και ικανός αριθμός άλλων της πλειοψηφίας έχουν εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία τους για την ακολουθούμενη πολιτική εκ μέρους του δημάρχου στο Προσφυγικό, αντιτασσόμενοι παντελώς στη παρουσία προσφύγων και μεταναστών στη περιοχή του Δήμου Κιλκίς αλλά και σ` όλο το νομό.

Ο κ. Ταχτσίδης υποστήριξε ότι η κ. Αναστασιάδου έλαβε μέρος σε συναντήσεις για την υλοποίηση εκ μέρους της ΑΝΚΙ προγράμματος στέγασης προσφύγων, ύψους 2 εκατ. ευρώ, που προέρχονται απ` την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Παράλληλα ο σύμβουλος μετέφερε, όπως είπε, την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Ανδρέα Βεργίδη, να μην εκπροσωπεί η αντιδήμαρχος στις συναντήσεις αυτές και την Αντιπεριφέρεια.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Ταχτσίδη, το όλο θέμα του προγράμματος έφτασε και στον περιφερειάρχη, Απ. Τζιτζικώστα, ο οποίος εξέφρασε την διαφωνία του στην υλοποίησή του, σε άλλη συνάντηση των ενδιαφερομένων μερών.

Η καταγγελία έκανε τον δήμαρχο Δ. Σισμανίδη ν` αντιδράσει έντονα, υψώνοντας χαρακτηριστικά το τόνο της φωνής του, και υποστηρίζοντας ότι ο δήμος δεν άλλαξε την πολιτική του, που στηρίζεται στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. “Εμμένουμε στη μη δημιουργία άλλου κέντρου φιλοξενίας και στην αποσυμφόρηση του Χέρσου”, είπε μεταξύ άλλων.

Πάντως, ο ίδιος δήλωσε μη ενήμερος για τις συναντήσεις, ενώ άφησε αιχμές σε έντονο ύφος, τόσο προς την πλευρά του κ. Βεργίδη όσο και προς του κ. Τζιτζικώστα.

Τέλος, με βάση πληροφορία που κατέθεσε ο κ. Ταχτζίδης για συνάντηση του αντιδημάρχου Θ. Βαφειάδη με προέδρους των δημ. ενοτήτων Κρουσίων μ` αντικείμενο το θέμα της στέγασης, ο δεύτερος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι πραγματοποιήθηκε τέτοια σύσκεψη.

Σχολιάστε