My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δωρεά υλικού σε νοσοκομεία

Σε δωρεά αναλώσιμου και υγειονομικού υλικού, όπως χειρουργικές μάσκες και φίλτρου, γάντια, στολές και μπλούζες προστασίας, οξύμετρα, γυαλιά και μάσκες προστασίας, προχώρησε η ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ προς τα νοσοκομεία Κιλκίς και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρονται τα εξής:

“Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε, Eλληνική βιομηχανία γάλακτος, ενισχύει την προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σεβόμενη απόλυτα την προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, που καθημερινά δίνει μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” προχωρά στην δωρεά αναλώσιμου και υγειονομικού υλικού όπως χειρουργικές μάσκες και φίλτρου, γάντια, στολές και μπλούζες προστασίας, οξύμετρα, γυαλιά και μάσκες προστασίας, έτσι ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών για την προστασία ιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων.

Η ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της, τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους, ακολουθώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίζει έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή τροφοδοσία και επάρκεια της αγοράς με τα υψηλής ποιότητας τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγει.

Σ΄ αυτό τον αγώνα, ας παραμείνουμε ενωμένοι και κοινωνικά αλληλέγγυοι, προκειμένου, από τη μάχη κατά της πανδημίας της νόσου Covid-19, να βγούμε νικητές.”

Σχολιάστε