My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δωρεά της Αστυνομίας στην “Ανάσα…”

Η Ελληνική Αστυνομία Κιλκίς και συγκεκριμένα ο Αστυνομικός Δ/ντής και οι  Αστυνομικοί που υπηρετούν στις υπηρεσίες της  Αστυνομικής Διεύθυνσης ν.Κιλκίς  στάθηκαν αρωγοί στο έργο του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου  «Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς» προσφέροντας χρηματικό ποσό για τη στήριξη του φορέα μας .

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11π.μ ο Αστυνομικός Δ/ντής Χαραλαμπίδης Ι.Δημήτριος, Αναπληρωτής Δ/ντής της Δ.Α. Κιλκίς , συνοδευόμενος από   αντιπροσωπεία Αξιωματικών και Αστυνομικών  επισκέφτηκε τον  Φιλανθρωπικό Σύλλογο « Ανάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκίς »  με έδρα Κιλκίς Τσιρογιάννη 16 , όπου προσέφεραν χρηματικό ποσό  τα οποία με προτροπή του Αστυνομικού Δ/ντή της Ελληνικής Αστυνομίας Κιλκίς  είχαν συγκεντρώσει οικειοθελώς το προσωπικό που υπηρετεί στην  Διευθύνση Αστυνομίας Κιλκίς.

Η αντιπροσωπεία των αστυνομικών  παρέδωσε  ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του Εθελοντικού «Φιλανθρωπικού Συλλόγου  Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς », το χρηματικό ποσό 787,50ευρω καθώς και 16 συσκευασίες αλεύρι. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ Κουρουζίδου Γ Χριστίνα  ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο που επιτελεί ο εθελοντικός σύλλογος επί 6 (εξι)  συναπτά έτη, έχοντας θέσει ως διαχρονικό στόχο την υποστήριξη με υψηλό πάντα το αίσθημα της αλληλεγγύης εθελοντισμού  την  Ανιδιοτέλεια,  την Φροντίδα, την Ισότητα και τον σεβασμό στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες , προσφέροντας καθημερινά,τη απλόχερη βοήθεια και ελπίδα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και   ευελπιστούμε  τόνισε ότι με τη δύναμη αγάπης μας  θα τους δώσουμε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουν τον καθημερινό τους αγώνα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.»Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά

ολόκληρη την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού Κιλκίς για την ιδιαίτερη τιμή  και την πρόθεσή σας να στηρίξετε

εμπράκτως το Σύλλογο μας “ Ανάσα Ευαισθησίας ” ν Κιλκίς .

Η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο εθελοντικό  έργο μας. Ενισχύει τις  δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και  της προσφοράς.  Η πράξη των Αστυνομικών να συγκεντρώσουν αντί τροφίμων χρηματικό ποσό για τη οικονομική ενίσχυση του Φορέα μας   « Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς» αναμφίβολα στέλνει ένα μήνυμα υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το εθελοντικό μας έργο δίπλα στους συνανθρώπους μας και κυρίως για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε! Γιατί … η «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς » δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες της είστε εσείς!

Ανακοίνωση από Ανάσα Ευαισθησίας

Σχολιάστε