My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Δ. Παιονίας: Δωρεά ασθενοφόρου

Στο Δήμο Παιονίας θα διατεθεί ένα απ` τα πέντε ασθενοφόρα που δώρισε η Ομοσπονδία Εθελοντών Σαμαρειτών της Γερμανίας στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

asthenoforaΣτο πλαίσιο σημερινής εκδήλωσης που έγινε στην Αθήνα για την αποδοχή της δωρεάς, τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη στήριξης των υγειονομικών δομών της χώρας στις περιοχές που δέχονται το προσφυγικό και μεταναστευτικό ρεύμα.

Τα υπόλοιπα ασθενοφόρα πρόκειται να διατεθούν στους άλλους δυο δήμους που συμμετέχουν στο δύσκολο έργο της διαχείρισης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στη χώρα μας, δηλαδή στους δήμους Λέσβου και Σάμου, καθώς και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

asthenofora-gountenoudisΜιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου και του Νοσοκομείου του Κιλκίς που παρουσιάζουν ελλείψεις σε υλικά και παραϊατρικά είδη.

«Ένας δήμος συνεπικουρούμενος με τις ΜΚΟ, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επίσημη πολιτεία που οφείλει να μας στηρίξει πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη», επισήμανε.

Η παράδοση της δωρεάς- η οποία γίνεται με την αρωγή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης -έγινε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εθελοντών Σαμαρειτών και Ευρωβουλευτή Knut Fleckenstein ,παρουσία του Επιτετραμμένου της Γερμανικής Πρεσβείας Κlemens Semtner και του Συντονιστή δημάρχων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Frank Edelmann.

Σχολιάστε