My Twitter Feed

8 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Καλά στο Κιλκίς, άνοδος στη χώρα -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ταινία για τη Δοϊράνη από την ΠΚΜ -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Αγωνία για τη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση για δρόμο σε Παιονία -

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Δωρεά από την Ανάσα Ευαισθησίας

Από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σήμερα με το χαμόγελο στα χείλη άσχετα τη δυσκολία των καιρών, είμαστε εις θέσην να σκορπίσουμε ελπιδοφόρα μηνύματα ότι υλοποιείται η Δράση «Μαζεύουμε Καπάκια για Παιδιά με Ειδικά Χαρίσματα», μετά από 2.5 χρόνια συλλογής πλαστικών καπακιών που έγιναν ανακύκλωση με την άψογη συνεργασία του Συλλόγου Παραπληγικών Πέλλας, και παραλάβαμε αναπηρικά αμαξίδια και αεροστρώματα που παραδίδουμε σήμερα στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς.

Με την δυναμική στήριξη και ευαισθητοποίηση απο τα μέλη , Πολιτιστικούς Αθλητικούς Συλλόγους σχολεία Φορείς, Υπηρεσίες Eργοστάσια από όλο το ν.Κιλκίς και από άλλες πόλεις Λαγκαδά, Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Σέρρες κατάφερε με τη ανακύκλωση 6.8 τόνων πλαστικά καπάκια, ,να παραλάβει τους κόπους όλων, 5 αναπηρικά αμαξίδια και 5 αεροστρώματα.

Με σύνθημα: Συλλέγω πλαστικά καπάκια – Προστατεύω το Περιβάλλον – Προσφέρω στους συμπολίτες μου ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» οραματίστηκε, οργάνωσε , πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε το στόχο της δωρίζοντας στο «Γ. Νοσοκομείο ν. Κιλκίς» 5 αναπηρικά αμαξίδια και 3 αεροστρώματα.

Συνεχίζουμε τη Δράση πιο δυναμικά για επόμενο στόχο , με ευγνωμοσύνη στις άπειρες δυσκολίες που δε μας λύγισαν πιστέψαμε όλοι και πραγματοποιήσαμε τον πρώτο μας στόχο μας……

Ευχαριστούμε όλους τους αφανείς ήρωες που στηρίξαν τη Δράση.

Σχολιάστε