My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Δυο συλλήψεις για πορνογραφία παιδική, σε Κιλκίς!

Σοκ προκαλεί στη κοινωνία του Κιλκίς η νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, που αποκαλύφθηκε σήμερα Τρίτη, καθώς δυο απ` τους 8 συλληφθέντες σ` όλη τη χώρα, συνελήφθησαν στο Κιλκίς. 

Οι υπόλοιπες συλλήψεις έγιναν, τέσσερις στην Αττική και από ένα στη Θεσσαλονίκη και στη Λήμνο, ενώ δικογραφίες με αντίστοιχες κατηγορίες σχηματίστηκαν σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών σε Κώ και Κατερίνη.

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα στον παγκόσμιο ιστό, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, που διακινούσαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα διαμοίραζαν αυτό το υλικό σε άλλους χρήστες του διαδικτύου, μέσω ειδικών των προγραμμάτων ανταλλαγής αρχείων (Peer to Peer ).

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων και των κατηγορουμένων, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα τέσσερις σκληροί δίσκοι Η/Υ, τρείς φορητοί Η/Υ, πλήθος εκτυπωμένων φωτογραφιών και δεκάδες χιλιάδες ψηφιακά αρχεία αποθηκευτικών μέσων παιδικής πορνογραφίας, συνολικής χωρητικότητας 20.250 GB.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Cyber-Touch», που αποσκοπεί στην καταπολέμηση του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω του Διαδικτύου.

Σχολιάστε