My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δυναμική παρουσία των Ακαδημιών του ΓΑΣΚ

akadimies-gaskilkis1Βροντερό παρόν έδωσαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς αυτή την  εβδομάδα. Το Σάββατο 6 Απριλίου, αγωνίστηκαν στο Στάδιο του Κιλκίς  σε ημερίδα στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του διασυλλογικού πρωταθλήματος του τριάθλου των Παμπαίδων και Παγκορασίδων της Β’ κατηγορίας με μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

Περισσότερα από πενήντα “Αστεράκια” των τμημάτων υποδομής,  με συνοδούς  τις προπονήτριες Νάντια Μπουρλούκα , Μαρίνα Κανελιά και Τασούλα Καρακίδου , έδειξαν για άλλη μια φορά τι σημαίνει καλός αγώνας και σωστή αθλητική συμπεριφορά.

Το έχουμε πει αρκετές φορές και δε θα σταματήσουμε να το επαναλαμβάνουμε πως οι πραγματικά μεγάλοι αθλητές είναι εκείνοι που συνδυάζουν αθλητικές επιδόσεις με IMGP3907ευγενικό χαρακτήρα. Χαρήκαμε λοιπόν πολύ όταν είδαμε τους μικρούς και τις μικρές μας να παλεύουν με πάθος για τη νίκη αλλά ταυτόχρονα να σέβονται τους κανόνες και να πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες της ομάδας μας. “ Δήλωσε ο έφορος του τμήματος Στίβου Τάσος Βογιατζής

Δεν έλειψαν βέβαια οι διακρίσεις και τα καλά πλασαρίσματα από τους περισσότερους αθλητές μας δείγμα της υποδειγματικής δουλειάς και της προσοχής που δίνει το τμήμα του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στα τμήματα υποδομής του.

Οι “συνήθεις ύποπτοι” Φανή Αβράμογλου και Παναγιώτα Φαρμάκη   κέρδισαν την πρώτη θέση στο 1000 άρι και στα 50μ αντίστοιχα. Μάλιστα η 11χρονη Φανή σημείωσε και την απίστευτη για την ηλικία της επίδοση 3.30.75 . Πρωτιές είχαμε ακόμη από την Νικολέτα Παιταρίδου στο μήκος, τον Στέφανο Καραπαναγιωτίδη στο 1000άρι, τον Αλέξανδρο Αλέρου στα 50 και την σκυταλοδρομία 4 Χ 50 μ των κοριτσιών με τις Αναστασία Μαβίδου, Βικτώρια Κυριακού, Γιώτα Φαρμάκη και Φανή Αβράμογλου.

Δεύτερες θέσεις είχαμε από τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο  στο μήκος αγοριών μίνι , την Βασιλική Καραμανίδου στα 50 μ , την Αναστασία Δημητριάδου στο μπαλάκι και από την Σταυρούλα Κώστογλου στο 1000άρι , ενώ την τρίτη θέση στο μπαλάκι πήρε ο Θανάσης Αθανασιάδης.

Στις τέταρτες θέσεις είμαστε σίγουρα πρωταθλητές μια και το μετάλλιο το έχασαν στο νήμα ή στον πόντο οι Βικτώρια Κυριακού, η Φρόσω Τσιρώνη, ο Κώστας Παπαντωνίου και η Δήμητρα Καρύδα. Φυσικά αξίζει να χειροκροτήσουμε τις υπέροχες προσπάθειες τις Έλενας Μπόζη, Ελπίδας Ορφανίδου, Άννας Βουτσαλά,, Αποστολίας Κηπουρίδου, Σοφίας Χειμωνίδου, Γεωργίας Παπαδόπουλυ, Ράνιας Αλτιπαρμακλίδου, Δημήτρη Ξενέλη, Ηλία Χατζηγεωργίου, Άγγελου Νικολαίδη, Λάζαρου Ασλανίδη, Ηλιάνας Αλεξανδρή, Δανάης Μακρυσοπούλου, Στέλλας Παπαντωνίου, Αννυς Αλέρου και Ηλία Τσιρώνη στο τρέξιμο των Μάριου Παπαδόπουλου, Γιάννη Σαββίδη, Εβελίνας Ζάμσα, Κωνσταντίνας Μαδαράκη, Χριστίνας Λουκίδου, Θεοδοσίας Γρηγοριάδου, Ζωής -Αγάπης Σφήκα,  Ελένης Γκαλιμάνη και Βαγγελιώς Χατζηπαραδείση στο μήκος και των Δημήτρη Μαδαράκη στο μπαλάκι.

 

Σχολιάστε