My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δρόμος Υγείας ενάντια σε στερεότυπα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 4ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης Κιλκίς, την Κυριακή 13 Μαΐου. Η συμμετοχή 140 δρομέων από Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Θάσο, Γιαννιτσά, Κατερίνη κλπ, στους δρόμους των 10 και 5 χιλιομέτρων, όσο και στο λαϊκό περίπατο, δίνοντας έτσι το παρόν και ένα μεγάλο μήνυμα ενάντια στις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα.

Ήταν μια γιορτή της αναπηρίας, μια μέρα ισότητας και χαράς για όλους τους ανθρώπους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και υποστηρικτών του Κέντρου, του ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κιλκίς, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου,  του ΕΕΕΚ Κιλκίς, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς,.

Οι δωρεές ,άλλωστε των δρομέων θα διανεμηθούν στους φορείς αυτούς, οι οποίοι με πολύ μεράκι οργάνωσαν  τη δράση.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείας: Φάρμα Κουκάκη, Βιομηχανία Γάλακτος «Λύκας», Αυγοδιατροφική,. Φαίδων, Torre Cooperlat, ΙΟΝ, Βίκος καθώς και οι τοπικές επιχειρήσεις Panoramix, Ράντσο, Θέατρο, η αρτοποιία Τσαχουρίδης, το εργαστήρι παραδοσιακών λουκουμιών και γλυκισμάτων Μακρίδης καθώς και η μεταφορική Γεωργιάδης. Παράλληλα την εκδήλωση υποστήριξαν το δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς με το τμήμα βοηθών Φυσικοθεραπείας που προσέφερε υπηρεσίες αποκατάστασης στους δρομείς και με το τμήμα τεχνικών μαγειρικής τέχνης που προσέφερε μικρογεύματα για όσους ολοκλήρωσαν την προσπάθεια  καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αποστόλων που προσέφερε μέρος της υλικοτεχνικής υποδομής.

Ο Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης Κιλκίς είναι δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Σχολιάστε