My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Δραστηριότητες του Π. Τονικίδη

tonikidis1O υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, παραβρέθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Θέατρο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2013. Επιτυχόντες, οι οποίοι έτυχαν χορηγίας από εταιρία, χάρη στη μεσολάβηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς και ιδιαίτερα του Προέδρου του, ο οποίος βράβευσε και έναν από τους επιτυχόντες.

Την ίδια μέρα, ο κ. Τονικίδης παρέστη στην εκδήλωση κοπής πίτας του Νοσοκομείου Κιλκίς, όπου έγινε δέκτης ευχαριστιών εκ μέρους της διοίκησης για τη πολύμορφη στήριξη των κλινικών του Ιδρύματος.

Digital StillCameraΕξ` άλλου, μιας εξαιρετικά τιμητικής βράβευσης εκ μέρους του ΓΑΣ Κιλκίς έτυχε την περασμένη Κυριακή ο κ. Τονικίδης. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, ως ηθική ανταμοιβή για τη πολύχρονη βοήθεια και στήριξη του κ. Τονικίδη προς το σύλλογο, που με τις επιτυχίες του κάνει περήφανους τους Κιλκισιώτες.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου με ομιλητές τον βουλευτή του κόμματος Παν. Λαφαζάνη και την υποψήφια περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας Δεσπ. Χαραλαμπίδου.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο κ. Τονικίδης πραγματοποίησε επισκέψεις σε οικισμούς του δήμου Κιλκίς, όπως Μουριές, Μυριόφυτο, Αγ. Παρασκευή, Δροσάτο, Χέρσο κ.α. έχοντας επαφές με συνεργάτες του και άλλους δημότες, με αντικείμενο την ενίσχυση του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με ιδέες, προτάσεις και πρόσωπα. Παντού ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς συνάντησε την θερμή υποδοχή και αποδοχή των συνομιλητών του για τη κοινή προσπάθεια αναγέννησης του δήμου μας.

Παράλληλα, συνεχίστηκαν τις προηγούμενες μέρες οι συναντήσεις των στελεχών του συνδυασμού με αντικείμενο την εξειδίκευση των θέσεων και προτάσεών του.

 

Σχολιάστε