My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δραστηριότητες του Δ. Κυριακίδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, το βράδυ της Κυριακής 25 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τον οικισμό Ισωμα του Δήμου Κιλκίς.

Ο κ. Κυριακίδης στην επίσκεψη του αυτή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και τοπικά στελέχη του οικισμού και να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αφορούν τόσο το Ισωμα όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Παρόντες στο Ισωμα εκτός των κατοίκων ήταν η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με τον Δ.Κυριακίδη, Κα Βάγια Θρήσκου – Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ισώματος Καπετάν Ιωάννης Ράμναλης καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ισώματος κ. Σωτήρης Θρήσκος και Επταλόφου κ. Παναγιώτης Αμοιρίδης.

Στο Φεστιβάλ Λύρας

Ο κ. Κυριακίδης συνεχίζει τις επαφές του επί καθημερινής βάσης με πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Παράλληλα όμως συνεχίζει να δίνει το παρών του σε κοινωνικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις ανταποκρινομένος σε σχετικές προσκλήσεις των συντελεστών τους.

Ετσι λοιπόν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 παραβρέθηκε στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΧΟΡΔΩΝ με τίτλο ”15 ΛΥΡΕΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕΚΑΙΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ” εκδήλωση η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα για τον εορτασμό των Πολιούχων του Κιλκίς.

Ο κ. Κυριακίδης παρακολούθησε την επιτυχημένη εκδήλωση και αμέσως μετά δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι η μουσική ενώνει εκφράζοντας ταυτόχρονα τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές και συμμετέχοντες του 1ου φεστιβάλ λύρας και εγχόρδων.

Στην εκδήλωση για Εθνική Αντίσταση

Ο κ. Κυριακίδης το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018 παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά παρέστη στην Δοξολογία που εψάλη για την ημέρα μνήμης Εθνικής Αντίστασης και στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο που βρίσκεται πλησίον του Δημαρχείου Κιλκίς.

Αποτίοντας φόρο τιμής στους πεσόντες της περιόδου 1941-1944 ώστε σήμερα όλοι μας να απολαμβάνουμε την ελευθερία.

Σε υποδοχή εικόνας

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018 ο κ. Κυριακίδης έδωσε το παρών στην Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγιάς Παντάνασσας από την Νάουσα Ημαθίας που πραγματοποιήθηκε σε μια σεπτή τελετή στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων και Προστατών της πόλεως του Κιλκίς και κατόπιν παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Η Ιερά εικόνα της Παναγίας Παντάνασσας, την οποία υποδέχθηκε σύσσωμος Κλήρος και Λαός, θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιεορμαρτύρων έως και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου ημέρα εορτασμού των Πολιούχων του Κιλκίς.

O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς τόνισε ότι με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμασθε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Μητέρας όλων μας με την προσδοκία να μας φυλάττει κάτω από τη Σκέπη της και να ευλογεί το Κιλκίς μαζί με τους Πολιούχους της πόλεως του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μάρτυρες εκ Στρωμνίτσης ευχόμενος Xρόνια Πολλά σε όλες/όλους τους συμπατριώτες μας.

Από δελτία τύπου του Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε