My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σε δράση η Ακαδημία Αλέξανδρος

Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο ήταν για την Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ που αντιμετώπισε με έξι τμήματα την ακαδημία του ΑΤΕΡΜΩΝΑ.

Οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ φιλοξένησαν με απόλυτη οργάνωση και επιτυχία σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία συμμετείχαν τα εξής τμήματα :

Από τους Τζούνιορ αγωνίστηκε η ομάδα της Ιντερ του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη , η Παρί και η Λίβερπουλ του κ. Παμπορίδη Βασίλη που άφησαν άριστες εντυπώσεις.

Από τους Προτζούνιορ αγωνίστηκε η ομάδα της Μαντσεστερ του κ. Ντουντούκη Κών/νου και η Ρόμα του κ.Τσακιρίδη Κώστα και τέλος οι Μπαμπίνι Α1 2010 αλλά και οι Μπαμπίνι 2011-12 του κ. Κώστα Τσακιρίδη κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα όλων των θεατών με το ταλέντο και τη ποδοσφαιρική ..φινέτσα στον υπερθετικό τους βαθμό !!

Στο 2ο Φεστιβάλ Ακαδημιών

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο ένταξης της στις 125 καλύτερες Ακαδημίες του δικτύου που υποστηρίζονται, από το πρόγραμμα των Χρυσών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ ανακοινώνει την συμμετοχή της στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ακαδημιών που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη στις 5 Μαρτίου.

Κάθε Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.

Oι δραστηριότητες, ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ αγωνίζεσθαι, της Ομαδικότητας, της Σεβασμός και της Αφοσίωσης.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών , κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς.

Στόχος του προγράμματος είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν τα Φεστιβάλ.

Σχολιάστε