My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων

– Έναρξη τμημάτων Λ.Ε.Κ. Πολυκάστρου

Με μεγάλη μας χαρά συνεχίζουμε για ακόμη μια χρονιά, τη λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών στο Πολύκαστρο. Τα συγκεκριμένα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες και συγκροτήθηκαν από το Λ.Ε.Κ. την προηγούμενη χρονιά με την στήριξη του Συλλόγου Γυναικών Πολυκάστρου «Ευκράντη». Η συνεργασία των δύο συλλόγων συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά με επίσημη έναρξη των τμημάτων Πολυκάστρου την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου (κεντρική πλατεία).

meteora– Εκδρομή στα Τρίκαλα

«Έτερος δ’ εστί Ληθαίος ποταμός ο περί Τρίκκην εφ’ω ο Ασκληπιός γεννηθήναι λέγεται» (Στράβων, ΧΙV 647).

Τα Τρίκαλα διασχίζονται από τον Ληθαίο ποταμό, στις όχθες του οποίου, σύμφωνα με τον ιστορικό Στράβωνα, γεννήθηκε ο πρώτος γιατρός της αρχαιότητας, ο Ασκληπιός. Το όνομά του σημαίνει ποταμός της λήθης.

Μετέωρα: Από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου, προστατευόμενο από την UNESCO, το σημαντικότερο της Θεσσαλίας και το πιο αξιόλογο, μετά το Άγιο Όρος, Μοναστηριακό Κέντρο στην Ελλάδα.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου το πρωί και η εκδρομή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου το βράδυ, με την επιστροφή των εκδρομέων. Η τιμή συμμετοχής έχει οριστεί στα 65 ευρώ κατ’ άτομο. Το Λύκειο Ελληνίδων υπόσχεται στους φίλους συμμετέχοντες άλλη μια πραγματικά αξέχαστη εκδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή,  6-8 μ.μ. στο τηλ. 2341027684.

– Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών». Μας τιμά με την παρουσία της, στην συγκεκριμένη εκδήλωση η επίσημη προσκεκλημένη του Λ.Ε.Κ. η κ. Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή. Είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου. Για πολλά χρόνια υπήρξε χορεύτρια του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης.

Στην απογευματινή μας εκδήλωση, όπου θα είναι και η κεντρική ομιλήτρια, θα μας ενημερώσει σχετικά με θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος.

Για τις παραπάνω ανακοινώσεις, περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ.

Από το Λ.Ε. Κιλκίς

Σχολιάστε