My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Δραστηριότητες από το ΚΔΑΠ Άθλος

Από το ΚΔΑΠ Άθλος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Aρχή Οκτωβρίου στο Κδαπ μας και ξεκινήσαμε την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου με όμορφες φθινοπωρινές δημιουργίες. Φθινοπωρινά σταντζοχοιράκια, μακραμέ και δημιουργίες Halloween είχαν την τιμητική τους σε ένα ιδιαιτέρως φθινοπωρινό σκηνικό.

Στο μάθημα της κοπτικής ραπτικής φτιάξαμε όμορφες κολοκύθες αλλά και συναρπαστικά λουλούδια από πολύχρωμες κλωστές. Στα εικαστικά μιλήσαμε για τον Pablo Picasso και φτιάξαμε τη δική μας “παλόμα” που αποτελεί μέχρι σήμερα σύμβολο της ειρήνης σε όλο τον κόσμο! Στο τέλος της εβδομάδας στην ενότητα κατασκευές εντυπωσιάσαμε με τις δημιουργίες μας από κουκουνάρι, αφού φτιάξαμε τους δικούς μας σκαντζόχοιρους! Στο μάθημα μακραμέ φτιάξαμε υπέροχα βραχιολάκια και τα χαρίσαμε στους αγαπημένους μας δασκάλους, τιμώντας την ημέρα του εκπαιδευτικού!

Με υπολογιστές, ρομποτική και σκάκι σε όλες μας τις δομές περάσαμε όμορφα τα απογεύματά μας, ενώ λικνιστήκαμε στους ρυθμούς της zumba και του μοντέρνου χορού με μία καινούρια χορογραφία, εμπνευσμένη από το Halloween! Όλες μας οι δραστηριότητες συνεχίζονται και τον μήνα Οκτώβριο σε όλες μας τις δομές καθώς και στη δομή μας στο Χέρσο!

Παράλληλα, εμπλουτίζονται με νέες παιδαγωγικές και κινητικές! Από τις 12 Οκτωβρίου ξεκινάει η δραστηριότητα Μουσικοκινητικής, η Μουσικοθεραπεία καθώς και ο Μοντέρνος Χορός με Oriental και Hip Hop! Παράλληλα, το Θεατρικό Παιχνίδι και ο Υποκριτικός Αυτοσχεδιασμός που θα γίνεται σε όλες μας τις δομές! Λάβετε θέσεις και δηλώστε συμμετοχή! Τηλ. επικοινωνίας 2341076305, 2341076416, 2341076465.

Σχολιάστε