My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Δραστηριοτητες του ΕΕΣ Γουμενισσας

Την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Γουμένισσας του ΕΕΣ το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 6μμ, στο Κέντρο Νεότητας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με δρώμενα του Δωδεκαημέρου η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων.

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

* Για τις γιορτές των Χριστουγέννων η Επιτροπή Γουμένισσας του ΕΕΣ ετοίμασε και μοίρασε σε ικανό αριθμό οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων που έχουν ανάγκη βοήθειας και στήριξης, δέματα με τρόφιμα και δώρα. Η δραστηριότητα αυτή επαναλαμβάνεται και άλλες περιόδους του έτους, όταν η Επιτροπή έχει τη δυνατότητα να το πράξει.

* Με έγκριση του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας ο ετήσιος έρανος του ΕΕΣ θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου. Καλούνται για άλλη μια φορά οι πολίτες που στηρίζουν το έργο του Ερυθρού σταυρού να ενισχύσουν την προσπάθεια με όποιον τρόπο μπορούν.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Επιτροπή Γουμένισσας ευχαριστεί το Σύλλογο Παιόνων Αττικής «ΤΟ ΠΑΪΚΟ», διότι κατέθεσε χρηματικό ποσό στη μνήμη του μέλους του, αειμνήστου Νικολάου Ξένη, υπέρ των σκοπών του Ερυθρού Σταυρού.

 ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Μετά δωδεκαετή συνεχή θητεία στις θέσεις του προέδρου και του ταμία της Επιτροπής Γουμένισσας ΕΕΣ, αποχώρησαν οι Χρήστος Ίντος και Ιωάννης Μοματάντσης, οι οποίοι παραμένουν στο Ερυθρό Σταυρό ως απλά μέλη. Αναμένεται η ανασυγκρότηση του ΔΣ της Επιτροπής μετά από απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΕΣ.

Σχολιάστε