My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Δραστηριοποιείται ο Γ. Αναστασιάδης

Στην Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στην Αθήνα, βρέθηκε την περασμένη Τρίτη το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και μέλος του τομέα Ενέργειας του Κινήματος, Γιώργος Αναστασιάδης, για να συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρίαση του τομέα Ενέργειας. 

Κατά την συνεδρίαση τέθηκε το πολιτικό και οργανωτικό πλαίσιο λειτουργίας του τομέα και έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την επικείμενη πώληση των ΕΛΠΕ, την γεωστρατηγική των αγωγών αερίου, την αναγκαιότητα αναβάθμισης των υφιστάμενων ηλεκτρικών διασυνδέσεων των νησιωτικών περιοχών και την εξάπλωση του δικτύου φυσικού αερίου, κάτι το οποίο αφορά άμεσα και τον Νομό Κιλκίς.

Παράλληλα ο Γιώργος Αναστασιάδης συναντήθηκε και με ορισμένα από τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος με τα οποία είχε εκτεταμένη συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, όπου εκτός από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα συζητήθηκε εκτενώς η στρατηγική και ο σχεδιασμός των επόμενων εθνικών εκλογών.

Σχολιάστε