My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δράση παντού για τον Αετό

Με πολλά παιδιά να δηλώνουν «απών» από την αρχή της εβδομάδας, λόγω υποχρεώσεων, για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΚΕ Πιερίας, ο ΑΕΤΟΣ παρατάχθηκε με πέντε εφήβους στη δωδεκάδα του, κοιτάζοντας πιο βαθιά στα τμήματα υποδομής.

Ισορροπημένο το παιχνίδι, με το 1ο δεκάλεπτο να κλείνει με 12-17 για τον ΑΕΤΟ. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη, με ωραίο μπάσκετ για την ομάδα μας και το ημίχρονο να κλείνει με 21-33.

Η συνέχεια μετά την ανάπαυλα είχε οδηγό την ομάδα του Κιλκίς, που δεν έχασε την πρωτοπορία του σκορ και παίζοντας έξυπνα, διατηρούσε συνεχώς το προβάδισμα, με το τέλος του αγώνα να δείχνει 46-55, σε ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές άμυνες και τρεξίματα.

Δεκάλεπτα: 12-17, 21-33, 32-44, 46-55.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης Χάρης): Φιλιππίδης Γιώργος 4, Βαϊτσούδης Λάζαρος 9 (1), Ζύμπερι Διονύσης 3 (1), Μπουρουτζάκης Βαλάντης 3 (1), Γκιόκα Γιάννης, Λυρτζής Γιώργος, Μαριοράκης Γρηγόρης, Μουρζίδης Δημήτρης 11, Μαργαριτίδης Θεόκλητος 7 (1), Τσακλίδης Βασίλης 2, Βαταμίδης Σταύρος 4, Κόγιας Θωμάς 12 (1).

ΠΑΙΔΙΚΟ 

Το παιδικό παρατάχθηκε απέναντι στον Άθλο Αλεξάνδρειας, στο κλειστό γήπεδο στη Μελίκη Ημαθίας, με αρκετές απουσίες και ηττήθηκε με 70-21 από μια πολύ δυνατή ομάδα. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν χάθηκε η ανωτερότητα του αντιπάλου.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κόγιας Θωμάς): Στράντζαλης Α 1, Μέλλανι Ρ 3, Τεβρετζίδης Χ, Σταφυλίδης Σ, Ημερίδης Α, Γιάννογλου Π 7, Αμοιρίδης Π 4, Παπαθεοδώρου Δ 4, Λεγγερής Θ.

ΜΙΝΙ 

Η ομάδα μίνι του ΑΕΤΟΥ υποδέχθηκε τον Εδεσσαϊκό στο κλειστό ΔΑΚ Κιλκίς.

Πρώτη νίκη για το τμήμα Μίνι του Αετού μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αετού πήρε το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Τελικό σκορ 47-35.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Πούλιος Γιάννης): Αμοιρίδης Θ, Γιάννογλου Κ, Γιάννογλου Π, Γιοβανούδης Α, Καπίδης Γ, Κέρος Θ, Λεγγερής Θ, Ματθέλης Σ, Νίκα Α, Παπαβασιλείου Σ, Ταχτσίδης Γ.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Το Σάββατο 25/1 τρία τμήματα του ΑΕΤΟΥ ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και έπαιξαν φιλικά με τον ΑΣ ΠΡΩΤΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ στο κλειστό ΔΑΚ Κορδελιού.

Τα τμήματα που έπαιξαν ήταν: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝ 2006-2008, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝ 2009-2012, ΑΓΟΡΙΑ ΓΕΝΝ 2009-2010

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του ΠΡΩΤΈΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ και τον αγαπητό φίλο-προπονητή Γιώργο Αποστόλου, που σχεδόν πλέον κάθε χρόνο μας φιλοξενεί πάντοτε άψογα.

Τα παιδιά βελτιώνονται κα απολαμβάνουν το μπάσκετ, όταν έχουν για προπονητές ανθρώπους που είναι γνώστες του αθλήματος, αλλά προ πάντων παιδαγωγοί.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ Α.Σ. ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Άλλα τρία τμήματα του ΑΕΤΟΥ φιλοξενήθηκαν από τον ΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ στο κλειστό γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου «Θεόδωρος Χριστοδούλου» και έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματά του.

Τα τμήματα που έπαιξαν ήταν: ΑΓΟΡΙΑ ΓΕΝΝ 2008, ΑΓΟΡΙΑ ΓΕΝΝ 2011-2012.

Τα παιδιά έπαιξαν, το χάρηκαν, έδειξαν ζήλο και προσπάθεια για να κάνουν αυτά που μαθαίνουν στην προπόνηση.
Ευχαριστούμε τον πολύ καλό φίλο-προπονητή Κώστα Παράδα για την άριστη σχέση και οργάνωση των αγώνων.

Σχολιάστε