My Twitter Feed

23 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η πλατεία επέστρεψε στο δήμο -

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2022

Τεχνοφόρμ: Επένδυση 75,6 εκ. ευρώ -

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2022

Φραγγίδης: Προεκλογικό το market pass -

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022

Πίστωση για καταφύγιο αδέσποτων -

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022

ΓΝΚ: Πρόεδρος ο Πασχ. Μασούρας -

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022

Στην Αθήνα για θέματα της Παιονίας -

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2022

ΑΝΚΙ: Προγράμματα για ανέργους -

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2022

Για νέους αγρότες και δυνατότητες -

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, 2022

Δράση ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης

Πολίτες και  φορείς του Κιλκίς αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης του δήμου και με την συνεισφορά τους σε τρόφιμα για την υποστήριξη των συσσιτίων της Μητρόπολης ενίσχυσαν τις νησίδες της ανθρωπιάς.

Με μέριμνα του αντιδημάρχου Εθελοντισμού Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη τα τρόφιμα παραδόθηκαν τη Παρασκευή στα συσσίτια των Ιερών Ναών Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία)  και Αγίου Δημητρίου. Τα υλικά διατροφής που συγκεντρώθηκαν, με τη βοήθεια των εθελοντών από τις ενορίες, θα γίνουν ζεστό σπιτικό φαγητό για ανθρώπους και νοικοκυριά που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ο Δήμος Κιλκίς εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του στους πολίτες, στις επιχειρήσεις και στους τοπικούς φορείς για την συμμετοχή τους στο κάλεσμά του και τη στήριξη των συσσιτίων: τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς, την Χρηματοοικονομική Κιλκίς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή ‘’Γεώργιος Βιζυηνός’’, τους Αθλητικούς Συλλόγους  Αετός,  Άθλος, Αριστοτέλης, ΓΑΣΚ, Δόξα Βαπτιστή, Δόξα Χέρσου, Ηρακλή Αργυρούπολης, Κιλκισιακό,  Κούπα, ΧΩΜΑ . Εύχεται δε σε όλους Καλές Γιορτές με κάθε ευλογία στη ζωή τους!

Σχολιάστε