My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δράσεις των Παιόνων Γουμένισσας.

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, οι Παίονες Γουμένισσας διοργάνωσαν γλέντι για τους χορευτές των τμημάτων τους, στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας, με πλούσιο μπουφέ και πολύ χορό. Το κέφι εκτινάχθηκε στα ύψη.

– Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα σε γνωστό καφέ της πόλης μας, με τις ευλογίες της τοπικής εκκλησίας. Τυχερή του απογευματινού ήταν η Μπάρλη Ελένη, στην οποία δόθηκε ως δώρο εικόνα της Παναγίας Γουμένισσας, ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκκλησιαστικές και τοπικές αρχές, Σύλλογοι, φορείς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσαν την αίθουσα του καταστήματος.

– Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος έκοψε βασιλόπιτα για τους μικρούς χορευτές, των χορευτικών του τμημάτων, στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

– Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου. Τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές, υπό τους ήχους των φημισμένων χάλκινων της Γουμένισσας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα, καθώς και τις επιχειρήσεις για την προσφορά δώρων για την λαχειοφόρο κλήρωση.

Επόμενες δράσεις του Συλλόγου:

– Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο και στα λουτρά Πόζαρ.

– Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, διοργανώνει αποκριάτικο παιδικό πάρτι για τους μικρούς μας φίλους.Στο πάρτι θα υπάρχει κλόουν, πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Σχολιάστε