My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Δοϊράνη: Συνέδριο για τα σύνορα

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στο Συνοριακό Σταθμό της Δοϊράνης θα πραγματοποιηθεί το Τελικό Συνέδριο του Έργου Border.In – Ανάπτυξη των Συνοριακών Σταθμών, μεταξύ Ελλάδας και Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, μια σημαντική συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης και της Διεύθυνσης Τελωνείων της Π.Γ.Δ.Μ.

doirani-001Το έργο Border.In αφορά στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των υποδομών στους Συνοριακούς Σταθμούς Δοϊράνης και Bogorodica αποσκοπώντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση των τελωνειακών υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες και τις επιχειρήσεις των δυο γειτονικών χωρών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης γενικότερα.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι εργασίες που έγιναν στους συνοριακούς σταθμούς της Δοϊράνης και της Bogorodica, καθώς και τα αποτελέσματα του έργου τα οποία συμβάλλουν καθοριστικά στην ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, που θα προκύψει από την αύξηση του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δύο χωρών.

Η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα IPA Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα- Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013».
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και την πορεία του μπορεί να βρει κανείς στη διεύθυνση www.borderin.eu.

Σχολιάστε