My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Διόδια: Εξετάζεται η απαλλαγή

Όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, έχει ζητηθεί από τους μελετητές του ΤΑΙΠΕΔ να εξετασθεί η απαλλαγή από τα διόδια, είτε στο ηλεκτρονικό σύστημα, είτε στους μετωπικούς πλευρικούς σταθμούς, των ακριτικών νομών της χώρας.

Χαρακτηρίζοντας αμελητέα την οικονομική επιβάρυνση από μια τέτοια απαλλαγή, ο κ. Σπίρτζης εξέφρασε την αισιοδοξία του ως προς το αποτέλεσμα στο οποίο θα καταλήξουν οι μελετητές του ΤΑΙΠΕΔ. Επίσης ανακοίνωσε ότι εντός του έτους, «μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές, θα υπάρξει ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων».

Ο υπουργός, μιλώντας στη Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας κατά την διάρκεια της τελετής απόδοσης σε κυκλοφορία του τμήματος Κορομηλιά -Κρυσταλλοπηγή, εξήγησε ότι με την εφαρμογή του μέτρου, είτε στο ηλεκτρονικό, είτε στο αναλογικό σύστημα διοδίων, ο καθένας από τους πολίτες που ανήκει στην κατηγορία των μόνιμων κατοίκων των αντιπεριφερειών ή των ειδικών κατηγοριών που θα προβλεφθούν να μην πληρώνουν διόδια, «θα διαθέτει την δική του ηλεκτρονική κάρτα μετάβασης».

«Στόχος μας είναι η Εγνατία Οδός να συνεχίσει την δραστηριότητά της στις υποδομές της βορείου Ελλάδος, να ολοκληρώσει όλους τους κάθετους άξονες και τις συνδέσεις με όλες τις πλουτοπαραγωγικές περιοχές της χώρας» δήλωσε ο κ. Σπίρτζης, τονίζοντας ότι στο παρελθόν «δεν υπήρξε ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για τους κάθετους άξονες και τις συνδέσεις που έπρεπε να έχουν με τις περιφερειακές οδούς, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου».

Σχολιάστε