My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Διφορούμενες δηλώσεις Συμπιλίδη

Sympilidis-giorgosΟ Γιώργος Συμπιλίδης άφησε να εννοηθεί σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς αλλά δεν το δήλωσε απερίφραστα, προτιμώντας τη κλισέ έκφραση «είμαι παρών».

Όλα αυτά σε σημερινή του συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΜΑΧΗΤΗΣ, όπου στην ερώτηση του συναδέλφου Γ. Περπερίδη αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, απάντησε: «Το υποψήφιος σ` αυτές τις εκλογές δεν λέει τίποτα για μένα. Το ζητούμενο είναι ν` αποκεντρώσουμε την εξουσία και να βάλουμε πάνω από όλα το τόπο μας».

Σε άλλο δε σημείο της συνέντευξης, ο κ. Συμπιλίδης τόνισε ότι «αν βρεθεί καλύτερος πλοίαρχος» τότε ο ίδιος είναι πρόθυμος να συστρατευτεί μαζί του.

Υπογράμμισε επίσης ότι «ανεξάρτητα απ` το αν θα ηγηθώ ή όχι, ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την προσπάθειά μας και να δηλώσει παρών όπως κάνω κι εγώ».

Κατά τα άλλα, ο πρώην βουλευτής είπε ότι αφήνει με πόνο την διευθυντική ιατρική θέση που κατέχει, για την οποία θα πρέπει να βρει τον διάδοχό του. Πρόσθεσε δε ότι απευθύνεται σ` όλους τους πολιτικούς χώρους και καλεί τους πολίτες ν` αφήσουν στην άκρη τα κόμματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σχολιάστε